Bank of Cyprus

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Dorobantilor nr. 187B Bucuresti
Telefon:
021 409.92.42
Fax:
021 409.92.43
Web:
http://www.bankofcyprus.ro
Modifica date de contact

Descriere "Bank of Cyprus"

In Martie 2007, Banca si-a extins operatiunile in Romania, prin oferirea serviciilor de leasing. In Iunie 2007, a devenit operationala prima sucursala bancara la Bucuresti. Astazi Bank of Cyprus Romania isi desfasoara activitatea prin 13 sucursale si 2 agentii.

Grupul a inceput activitatea in Rusia in 2007 prin infiintare unei subsidiare, aceasta fiind prima companie din Cipru sau Grecia care a patruns pe piata ruseasca. In 2008 prezenta Grupului in Rusia a fost consolidata prin achizitionarea a 80% din Uniastrum Bank, care opereaza printr-o vasta retea de 216 sucursale, oferind o gama larga de produse si servicii pentru sectorul de Retail.

In Ucraina Grupul opereaza printr-o retea de 18 unitati, oferind servicii pe piata locala prin intermediul unei subsidiare.

De asemenea, Grupul desfasoara operatiuni in Marea Britanie si Australia, prin intermediul a 4 si, respectiv, 10 sucursale, deservind o gama variata de clienti.

La 31 decembrie 2009, fondurile totale ale Grupului au ajuns la 39,4 miliarde Euro, iar fondurile actionarilor Grupului la 2,4 miliarde Euro.

Actiunile Bancii sunt listate la Bursa de Actiuni din Cipru (CSE) si la Bursa din Atena. Banca este cea mai mare companie listata la Bursa din Cipru in termeni de capitalizari de piata si are o baza foarte diversificata de actionari.
Categorie: Leasing
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bank of Cyprus"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat