Beauty Salon Anda

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Soseaua Iancului 8 Sectorul 2 Bucuresti
Telefon:
021 250.93.20, 0724 22.23.00
Web:
http://www.andabeauty.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Beauty Salon Anda"

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sambata: 9:00 - 17:00 Modifica programul

Descriere "Beauty Salon Anda"

Cu o experienta de 10 ani in domeniul frumusetii, slabirii si remodelarii faciale si corporale, saloanele anda beauty va ofera servicii de cea mai buna calitate si la un pret cat se poate de corect.

Fiecare client care paseste pragul saloanelor noastre beneficiaza de o evaluare si o consiliere gratuita, privind serviciile cu care doreste sa se rasfete.

Serviciile oferite de saloanele anda beauty sunt: coafura, frizerie, manechiura, pedichiura,epilat, tratamente faciale, tratamente corporale, masaj. Cele peste 50 de servicii si tratamente faciale si corporale din saloanele anda beauty sunt consacrate pe piata de beauty din lume. Ele sunt rodul muncii si imaginatiei specialistilor in domeniul esteticii si sunt folosite peste tot in lume in Europa, America si Asia.

Echipa de profesionisti anda beauty participa regulat la toate seminariile si trainingurile de informare si pregatire din tara si din strainatate pentru a va aduce ultimele tehnici, metode si tratamente in domeniu.

Aparatura cu care sunt dotate saloanele noastre este ultraperformanta, produsa in Germania, Italia, Anglia: COMBINA IONTO COMED, COMBINA BDR, ULTRATON PRO 20, CLIMAZON MILENIUM, COMBINA ULTRASUNETE etc.

Produsele utilizate in saloanele anda beauty sunt exclusiv produse profesionale, cele mai prestigioase nume in domeniu: L'OREAL, WELLA, ACADEMIE SCIETIFIQUE DE BEAUTE PARIS, O.P.I, MALU WILZ , MACON, ANESI, EZ FLOW, SUBRINA, GIGI, ECOVITAL.

Sunt produse total diferita fata de cala de pe piata datorita concentratiei crescute de activi si diversitatii acestora. Deasemenea ele necesita pentru aplicare sfatul unui specialist, care sa decida care sunt cala mai indicate pentru persoana respectiva.

Numai un specialist poate sa spuna cand se aplica un produs anume,pe care zona, pentru cat timp sau in ce anotimp.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Beauty Salon Anda"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat