Bebe Tei

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Lacul Tei, nr. 62, Vila Bebe Tei, Sector 2 Bucuresti
Telefon:
0407 36.65.30, 0534 07.36.65
Web:
http://comenzi.bebetei.ro/
Email:
comenzi@bebetei.ro
Modifica date de contact

Descriere "Bebe Tei"

"Dedică-ţi timpul copilului tău,de restul ne ocupam noi!" – Aceasta este misiunea pe care a urmat-o Bebe Tei încă de la deschidere şi, neabătându-se de la această cale, a reuşit să le aducă părinţilor într-un concept unic de magazin, tot ceea ce au nevoie pentru micuţii lor. Bebe Tei, iniţiatorul acestui concept de supermarket al bebeluşilor, susţine în continuare nevoia părinţilor de a găsi în acelaşi loc toate produsele destinate femeii aflate în perioada de sarcină și copilului cu vârsta cuprinsă între 0 şi 4 ani.

Cele mai prestigioase branduri în materie de produse pentru bebeluşi dar şi pentru gravide îţi sunt oferite de catre Bebe Tei sub acest concept de Supermarket pentru bebeluși. Gamele precum Îngrijirea, Hrana, Puericultura mică şi Puericultura mare cuprind peste 15.000 de produse.

Tocmai această varietate, dar şi cel mai bun raport calitate-preț face din Bebe Tei opţiunea numărul 1 a fiecărei mămici. Nu numai că produsele sunt foarte accesibile, dar întreaga echipă Bebe Tei este pregătită să-ţi ofere consiliere de calitate și cele mai bune oferte si promoții.

De asemenea, ca serviciu suplimentar, pentru a veni în ajutorul viitorilor părinți, Bebe Tei a dezvoltat un nou concept de cursuri de puericultură, acesta fiind oferit gratuit cu sprijinul partenerilor nostri. Cursul are o frecvență de două întâlniri pe săptămână și este găzduit de Jubile The Ballroom Decebal.

Pentru a simplifica procesul de precomandă şi al apropia cât mai mult de dorinţele şi nevoile pacienţilor noştri, am creat parteneriate cu companii de curierat rapid, dar şi cu PlatiOnline.ro. Astfel, coletele pot fi livrate direct pacienţilor noştri, fără a mai fi nevoie ca ei să se deplaseze.


Parteneriatul cu PlatiOnline.ro ne dă posibilitatea să oferim clienţilor noştri opţiunea plăţii cu card Visa şi Mastercard, plată ce se realizează în condiţii de maximă siguranţă.


Pentru a păstra o legătură cât mai strânsă cu clienţii şi membrii online, puteţi contacta echipa de specialişti BebeTei.ro prin e-mail la adresa comenzi@bebetei.ro.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bebe Tei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat