Berarie Siegfried PrivatBrauerei
- Adresa:
- Sos. Orhideelor 19, BUCURESTI Bucuresti
- Telefon:
- 0756 01.40.40
- Web:
- http://www.berariasiegfried.ro
- Email:
- [email protected]
Program "Berarie Siegfried PrivatBrauerei"
Duminică - Joi: 12:00 – 00:00Vineri - Sâmbătă: 12:00 – 02:00 Modifica programul
Descriere "Berarie Siegfried PrivatBrauerei"
Fabricarea unei beri de calitate presupune multe etape. În primul rând, trebuie să-ți placă atât de mult berea, încât să-ți dorești să te apuci de afacerea asta. Noi, cei de la Siegfried Privatbrauerei, suntem îndrăgostiți de bere! Apoi, trebuie să cauți neamțul care să te ajute. E limpede că o bere bună trebuie neapărat făcută în Germania, țara celor mai gustoase beri. Așa l-am găsit pe Siegfried, meșterul berar care pe lângă faptul că ne-a învățat meșteșugul berii, a și pus umărul la fabricarea uneia care să respecte tradiția germană.
În amintirea sa, noi am hotărât să punem numele berăriilor noastre Siegfried, să-i facem cinste cu fiecare halbă ciocnită!
Diferența între o bere „comercială” făcută în România și o bere tradițională făcută în Germania este azi ca diferența între sifon și apă minerală. Ce le face atât de diferite? Păi e simplu:
Berea germană respectă legea purității berii care definește clar calitatea ingredientelor – una e să pui malț de orz și alta e să folosești porumb.
Metoda de fabricație – berea fabricată în 5-6 zile cu metode eficiente de fermentație nu va avea gustul atât de plin ca o bere fermentată tradițional timp de 21 de zile.
Berea făcută pentru mase trebuie să fie pe placul cât mai multora, așa că aromele îndrăznețe sunt îndepărtate pentru a obține o bere cât mai neutră, pe când o bere tradițională se mândrește cu o aromă diferită de a celorlate din piață, chiar dacă ea nu va plăcea tuturor.
În amintirea sa, noi am hotărât să punem numele berăriilor noastre Siegfried, să-i facem cinste cu fiecare halbă ciocnită!
Diferența între o bere „comercială” făcută în România și o bere tradițională făcută în Germania este azi ca diferența între sifon și apă minerală. Ce le face atât de diferite? Păi e simplu:
Berea germană respectă legea purității berii care definește clar calitatea ingredientelor – una e să pui malț de orz și alta e să folosești porumb.
Metoda de fabricație – berea fabricată în 5-6 zile cu metode eficiente de fermentație nu va avea gustul atât de plin ca o bere fermentată tradițional timp de 21 de zile.
Berea făcută pentru mase trebuie să fie pe placul cât mai multora, așa că aromele îndrăznețe sunt îndepărtate pentru a obține o bere cât mai neutră, pe când o bere tradițională se mândrește cu o aromă diferită de a celorlate din piață, chiar dacă ea nu va plăcea tuturor.
Categorii:
Restaurante internationale, Cluburi si Baruri
Modifica descrierea
Alte adrese in zona
-
Ristorante La Mia Musica
Soseaua Orhideelor, nr. 1
-
Princess Ballroom & Events
Strada Sergent Ghercu Constantin, Nr. 24 -Lângă Club Princess
-
Tasty Bistro
Str. Sg. Constantin Ghercu, nr. 14, Demisol, Sector 6 (langa Club Princess in Regie)
-
KFC
Splaiul Independenţei nr. 210-210B,sector 6, Bucureşti
