Berarie Siegfried PrivatBrauerei

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Sos. Orhideelor 19, BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
0756 01.40.40
Web:
http://www.berariasiegfried.ro
Email:
rezervari@berariasiegfried.ro
Modifica date de contact

Program "Berarie Siegfried PrivatBrauerei"

Duminică - Joi: 12:00 – 00:00
Vineri - Sâmbătă: 12:00 – 02:00 Modifica programul

Descriere "Berarie Siegfried PrivatBrauerei"

Fabricarea unei beri de calitate presupune multe etape. În primul rând, trebuie să-ți placă atât de mult berea, încât să-ți dorești să te apuci de afacerea asta. Noi, cei de la Siegfried Privatbrauerei, suntem îndrăgostiți de bere! Apoi, trebuie să cauți neamțul care să te ajute. E limpede că o bere bună trebuie neapărat făcută în Germania, țara celor mai gustoase beri. Așa l-am găsit pe Siegfried, meșterul berar care pe lângă faptul că ne-a învățat meșteșugul berii, a și pus umărul la fabricarea uneia care să respecte tradiția germană.

În amintirea sa, noi am hotărât să punem numele berăriilor noastre Siegfried, să-i facem cinste cu fiecare halbă ciocnită!

Diferența între o bere „comercială” făcută în România și o bere tradițională făcută în Germania este azi ca diferența între sifon și apă minerală. Ce le face atât de diferite? Păi e simplu:

Berea germană respectă legea purității berii care definește clar calitatea ingredientelor – una e să pui malț de orz și alta e să folosești porumb.

Metoda de fabricație – berea fabricată în 5-6 zile cu metode eficiente de fermentație nu va avea gustul atât de plin ca o bere fermentată tradițional timp de 21 de zile.

Berea făcută pentru mase trebuie să fie pe placul cât mai multora, așa că aromele îndrăznețe sunt îndepărtate pentru a obține o bere cât mai neutră, pe când o bere tradițională se mândrește cu o aromă diferită de a celorlate din piață, chiar dacă ea nu va plăcea tuturor.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Berarie Siegfried PrivatBrauerei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat