Bery Fitness Spa

3.5
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Elev Stefanescu Stefan la nr.66 Bucuresti
Telefon:
031 405.16.33, 0758 07.77.01
Fax:
031 405.16.34
Web:
http://www.bery-fitness-spa.ro/...
Email:
bery_fitness@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Bery Fitness Spa"

In luna august 2006 s-a excavat prima cupa de pamant pentru construirea a ceea ce s-a ridicat pe strada Elev Stefanescu Stefan : minicomplexul sportiv la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber.Ne referim aici la timpul pe care fiecare dintre noi isi doreste sa-l foloseasca pentru sanatate si aspect fizic armonios.
De ce ?
Pentru ca acestea sint dezideratele timpului modern in care traim.Modern este de asemeni tot spatiul care a fost creat special pentru voi,incepand de la structura de rezistenta a cladirii pana la cele mai mici detalii de finisare.
Bazinul de inot de la parter cu suprafata de 25 x 6 m si adincimea cuprinsa intre 1.3 si 1.6 m este climatizat cu aparatura de ultima generatie(Calorex).Doua sisteme de filtrare si tratare a apei va confera siguranta din punct de vedere al igienei iar cele trei pompe contracurent va amintesc de valurile marii .Ambientul placut este completat de proiectoarele subacvatice,de coloritul deosebit al bazinului si alte surprize …
Invitatii nostri speciali la bazin sunt copiii carora le este rezervat mare parte din programul zilei. Antrenorii de inot ai clubului ii asteapta cu multa dragoste ,rabdare si pasiune pentru a-i initia si perfectiona in aceasta minunata lume a miscarii in apa .
Nici parintii sau bunicii nu au fost uitati .Cei care insotesc copiii au locul lor confortabil de asteptare de unde ii pot vedea pe micuti ‘live’ prin intermediul unui sistem video.

Salile de fitness si cardio de la etajele superioare sunt utilate cu aparatura noua , OEMMEBI, un brand cu renume european.
Atmosfera placuta este completata de sistemul modern de conditionare a aerului care asigura temperatura si umiditatea optima desfasurarii exercitiilor fizice. Nu in ultimul rand sunt lumina naturala care intra pe ferestrele generoase si ambientul audio de calitate. Toate acestea si multe altele intr-un tot unitar creat pentru a satisface dorinta voastra de NOU si de MODERN.
Categorii: Piscine, Sali fitness
Modifica descrierea

Pareri despre "Bery Fitness Spa" (4)

elena82 pe 15.01.2010 (18:53)

De cateva luni merg la clubul acesta la aerobic.
Eu sunt foarte multumita de modul cum decurg orele de aerobic (antrenante, solicitante si in acelasi timp foarte placut de practicat) si de igiena si aspectul interior al incintei.

doinanegrila pe 08.03.2010 (15:53)

Piscina este cel mai relaxant loc. Il recomand cu caldura. Apa este foarte curata. Am prietene care si-au dus si copiii mai mici de 3 ani si totul a fost ok. O mare varietate de combinatii de abonamente. Chiar e locul unde ai de toate penru toti.

dorinadriana pe 07.06.2010 (14:34)

Am citit si eu comentarii pe diverse pagini de net despre Bery si am zis sa vad cat adevar contin: aparent curatenie, o sa intalniti peste tot dne care dau in permanenta cu mopul...frumos, pana ajungeti in bazin, unde pe fundul apei puteti admira depozite de...sa le zicem materii diverse; vestiarul ff mic, daca aveti norocul sa iasa copii de la ora de inot nu aveti nici o sansa sa va schimbati; bazinul OK, daca nu vreti sa inotati - altfel plin de cupluri care se joaca in mijlocul bazinului, copii care invata sa inoate cu colacul si parintii de rigoare care-i asista; instructorii/personalul care supravegheaza - prezent, dar in loc sa-si faca treaba, vorbesc la mobile, deci puteti sari linistiti in bazin, n-o sa va ia nimeni la intrebari; sauna mult laudata - curata, dar ff mica, abia incap 3 adulti, la 4 e deja plina, nu mai vorbesc de faptul ca temperatura e setata de fiecare ce trece pe-acolo...ca si concluzie: daca va plictisiti cu adevarat si vreti sa va enervati pe banii vostri, mergeti cu incredere la Bery!

lucian dumitrache pe 03.11.2017 (13:25)

Preturi uriase ,mai mari ca in Spania

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Bery Fitness Spa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat