Bery Fitness Spa

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Elev Stefanescu Stefan la nr.66 Bucuresti
Telefon:
031 405.16.33, 0758 07.77.01
Fax:
031 405.16.34
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Bery Fitness Spa"

In luna august 2006 s-a excavat prima cupa de pamant pentru construirea a ceea ce s-a ridicat pe strada Elev Stefanescu Stefan : minicomplexul sportiv la care va invitam acum sa va petreceti o parte din timpul vostru liber.Ne referim aici la timpul pe care fiecare dintre noi isi doreste sa-l foloseasca pentru sanatate si aspect fizic armonios.
De ce ?
Pentru ca acestea sint dezideratele timpului modern in care traim.Modern este de asemeni tot spatiul care a fost creat special pentru voi,incepand de la structura de rezistenta a cladirii pana la cele mai mici detalii de finisare.
Bazinul de inot de la parter cu suprafata de 25 x 6 m si adincimea cuprinsa intre 1.3 si 1.6 m este climatizat cu aparatura de ultima generatie(Calorex).Doua sisteme de filtrare si tratare a apei va confera siguranta din punct de vedere al igienei iar cele trei pompe contracurent va amintesc de valurile marii .Ambientul placut este completat de proiectoarele subacvatice,de coloritul deosebit al bazinului si alte surprize …
Sala Fitness - Club Fitness

Invitatii nostri speciali la bazin sunt copiii carora le este rezervat mare parte din programul zilei. Antrenorii de inot ai clubului ii asteapta cu multa dragoste ,rabdare si pasiune pentru a-i initia si perfectiona in aceasta minunata lume a miscarii in apa .
Nici parintii sau bunicii nu au fost uitati .Cei care insotesc copiii au locul lor confortabil de asteptare de unde ii pot vedea pe micuti ‘live’ prin intermediul unui sistem video.

Salile de fitness si cardio de la etajele superioare sunt utilate cu aparatura noua , OEMMEBI, un brand cu renume european.
Atmosfera placuta este completata de sistemul modern de conditionare a aerului care asigura temperatura si umiditatea optima desfasurarii exercitiilor fizice. Nu in ultimul rand sunt lumina naturala care intra pe ferestrele generoase si ambientul audio de calitate. Toate acestea si multe altele intr-un tot unitar creat pentru a satisface dorinta voastra de NOU si de MODERN.
Categorii: Masaj, Piscine, Sali fitness
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bery Fitness Spa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat