bigstep in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
031 426.22.95
Email:
afi@bigstep.ro
Modifica date de contact

Descriere "bigstep"

bigstep® este cea mai mare rețea de magazine din România specializate exclusiv pe comercializarea de încălțăminte de calitate superioară pentru copii. Brandul a luat naștere din dorința de a le oferi părinților un sprijin real atunci când vine vorba de produsele care au o influență majoră în procesul de creștere și dezvoltare a copiilor.
Aleasă cu grijă de la cei mai renumiți producători internaționali, oferta bigstep® însumează peste 1.000 de modele disponibile pe stoc, cu mărimi cuprinse în intervalul 16-40. Printre mărcile de încălțăminte care i-au ceucerit foarte repede pe părinții și copiii români, se număra: Pablosky, Biomecanics, Pediped, Crocs, Garvalin, Ricosta, Agatha Ruiz de la Prada, Geox, Ralph Lauren, Igor, Cienta.

De la sandale și pantofi, până la ghete și cizme, fiecare model de încălțăminte din oferta magazinului reflectă calitatea ireproșabilă, care se datorează materialelor atent selecționate și tehnologiilor de ultimă generație îmbinate cu deosebite abilități meșteșugărești, dar și designul desăvârșit al unor oameni cu multă experiență.

Destinația modelelor este una clară: să îi facă pe copii fericiți, pentru că un copil fericit își face părinții și mai fericiți. Cei mici se pot bucura din plin de fiecare moment, indiferent de anotimp. De la jocul în zăpadă, alergatul în curtea școlii, plimbările prin ploaie și drumețiile la munte, până la bălăceală în apă și jocul în nisipul de la malul mării, piciorușele se vor simți la fel de confortabil în încălțămintea bigstep® și vor crește frumos și sănătos.
Categorie: Haine pentru copii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "bigstep"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat