Bioclinica

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Călărașilor, nr. 161, sector 3. Bucuresti
Telefon:
021 320.33.11
Web:
http://bioclinica.ro/
Email:
receptie.bucuresti@bioclinica.ro
Modifica date de contact

Program "Bioclinica"

Luni - Vineri: 07:00 - 19:00
Sâmbătă: 08:00 - 14:00 Modifica programul

Descriere "Bioclinica"

Povestea Bioclinica a început în anul 1992, în Timișoara, atunci când actualul director general, a pus bazele primului laborator de analize medicale privat, Biomedica, alături de 3 angajați. Extinderea a început în 1997, când a fost deschis un nou laborator la Arad. Pionieri ai sistemului privat în România, echipa Biomedica s-a lovit de o serie de obstacole, pe care le-a depășit cu succes, menținându-și permanent standardele ridicate de calitate a analizelor. În 1998 Biomedica își schimbă numele în Bioclinica.

Astăzi, Bioclinica numără 12 laboratoare, 68 puncte de recoltare proprii și 79 de colaboratori în toată țara, iar drumul nostru nu se oprește aici. Ne propunem să ne dezvoltăm în continuare, pentru a putea oferi cele mai bune servicii și o gamă cât mai extinsă de analize.

Pentru a confirma calitatea serviciilor noastre, am derulat controale externe de calitate încă din anul 2000, sub egida unor foruri recunoscute atât pe plan național, cât și internațional: INSTAND e.V. (Germania), EQAS (S.U.A.), RIQAS (Irlanda), NEQAS (Marea Britanie), HEMATROM (România).

Laboratoarele Bioclinica, în colaborare cu laboratorul Dr. Limbach (Germania) și laboratorul Cerba (Franța), au extins gama de analize la un număr de peste 2300, care acoperă domenii variate: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculară, toxicologie, anatomie patologică și genetică moleculară. Aparatura performantă, tehnicile de lucru și reactivii folosiți corespund celor mai riguroase norme europene de calitate.

Echipa de profesioniști Bioclinica este alcătuită din: 52 de medici, 32 biologi, 14 chimiști și 5 biochimiști.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bioclinica"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat