Biomediterraneo

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Ion Campineanu 3A, BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
021 330.01.12, 0734 78.13.41
Web:
http://www.biomediterraneo.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Biomediterraneo"

BIOMEDITERRANEO spune povestea explorarii gastronomice a culturilor diverse, intinse de-a lungul tarmului Marii Mediteraneene. Fascinati de energia stilului de viata mediteranean, ne propunem sa iti oferim de fiecare data o experienta culinara inedita, care sa te inspire in abordarea unui stil de viata sanatos. Aflat in inima orasului, intr-o cladire cu un istoric de mai bine de un secol, pe fosta strada Regala a Bucurestiului vechi, BIOMEDITERRANEO inglobeaza doua concepte: Bistro & Marché si Catering Personalizat.

Pornind de la detaliile vintage ale interiorului cladirii, am gandit un spatiu eclectic, o fuziune intre vechi si nou, cu elemente originale italiene si accente french. In zona de bistro te poti retrage intr-o atmosfera intima si relaxata, pe cand in zona de Marché vei avea parte pe loc de infuzia mediteraneana.

In paginile ce urmeaza vei descoperi o selectie de retete originale sau de preparate reinventate intr-o nota contemporana. Folosim intotdeauna cele mai proaspete ingrediente naturale, imbinate cu atentie pentru a reda gustul plin de savoare, autentic mediteranean. Meniul nostru este completat de o selectie de vinuri fine, menite sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi.

Sante!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Biomediterraneo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat