BRD Groupe Societe Generale in Centrul Comercial Orhideea

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Splaiul Independenţei nr. 210-210B,sector 6, Bucureşti Bucuresti
Web:
http://www.brd.ro
Modifica date de contact

Program "BRD Groupe Societe Generale"

Luni - Vineri: 10:00 - 21:00 Sambata - Duminica: 10:00 - 21:00 Modifica programul

Descriere "BRD Groupe Societe Generale"

BRD Groupe Societe Generale si Federatia Romana de Handbal au semnat un nou contract de sponsorizare, pe o perioada de 2 ani. BRD va fi astfel partenerul principal al echipelor nationale de handbal ale Romaniei, la toate categoriile de varsta.

Banii vor fi folositi pentru sustinerea programului competitional al echipelor nationale ale Romaniei, inclusiv participarea echipei nationale feminine la Olimpiada de la Rio.

Pentru ultimele doua meciuri de calificare ale nationalei feminine pentru Campionatul European din Suedia (cu Lituania in deplasare pe 1 iunie si cu Belarus pe 4 iunie la Piatra Neamt) BRD si-a cedat pozitia de sponsor de pe tricou pentru a promova subscriptia publica pentru achizionarea sculpturii „Cumintenia pamantului” de Constantin Brancusi.

Secretarul General al BRD, Flavia Popa, a declarat: „Asocierea BRD - FRH nu reprezinta doar un contract de sponsorizare, ci continuarea unui parteneriat strategic pentru progresul handbalului in Romania. De aceea am inceput sa construim cu federatia un proiect de educatie in jurul unuia dintre cele mai iubite sporturi de echipa, prin care sa atragem cat mai multi copii pe terenul de handbal. În plus, credem ca handbalul si suporterii lui au forta de a sustine cauze nationale. Promovarea subscriptiei publice pentru cumpararea „Cuminteniei pamantului” este una dintre ele”.

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat: „FRH si BRD continua sa mearga impreuna pe un drum al performantei. Munca in echipa, profesionalismul, dorinta de autodepașire sunt valori comun impartasite si motoare ale activitatii noastre. Relatia dintre noi este un exemplu pentru spatiul public, sport, mediu de afaceri datorita faptului ca acest parteneriat s-a materializat atat in rezultate sportive remarcabile cat si in mesaje puternice si trairi emotionale intense.Vreau sa multumesc BRD - Groupe Société Générale pentru ca a cedat pozitia centrala a tricoului nationalei in ultimele meciuri pentru calificarea la Campionatul European, pentru a putea promova in comun dorinta romanilor de a pastra in tara o comoara: <>.Impreuna continuam istoria plina de trofee a handbalului romanesc, sport national!

Hai Romania!”
Categorie: Banci
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "BRD Groupe Societe Generale"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat