Brutăria Concordia in Promenada Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Calea Floreasca Nr. 246B, sector 1, Bucureşti Bucuresti
Modifica date de contact

Program "Brutăria Concordia"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Brutăria Concordia"

Promovând o alimentație sănătoasă, la Brutăria CONCORDIA sunt pregătite produse naturale pe baza unor rețete create de specialiști brutari români și austrieci. Produsele conțin făină de grâu și secară, au un conținut ridicat de semințe și sunt dospite cu maia naturală de secară, fără coloranți sau amelioratori sintetici dăunători. Brutăria CONCORDIA este dotată la standarde europene și are implementat sistemul de management al calității și siguranței alimentelor ISO 9001/2008 și ISO 22000/2005.

Brutăria CONCORDIA vine cu o gamă variată de produse de panificație: pâine cu semințe și secară, chifle și baghete, covrigi bavarezi, dar și cu produse de patiserie tradiționale austriece, precum Biscuiții Smiley (Teegebaeck), Gugloful sau Prăjitura Linzer.

Prin vânzarea produselor de panificație și patiserie ale Brutăriei CONCORDIA, tineri aflați în dificultate urmează cursurile de brutar/patiser organizate de Școala de Meserii, program al Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA. Mai mult decât atât, absolvenții cursurilor de brutari și patiseri pot rămâne angajații Brutăriei CONCORDIA, ca rampă de lansare către piața muncii.

Brutăria CONCORDIA este unul din modelele de succes de afacere socială în România, iar acest lucru este reflectat în premiile obținute: ERSTE Foundation Award for Social Integration (2011), NESsT România – Competiția Întreprinderilor Sociale (2013) și „METRO – Starurile Comunității” (2014).
Categorie: Snack
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Brutăria Concordia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat