BT Cafe Bucuresti - Ploiesti

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Centrul Regional Bucuresti, Sos. Bucuresti - Ploiesti, nr. 43 Bucuresti
Telefon:
0733 19.00.05
Web:
http://www.bancatransilvania.ro/
Modifica date de contact

Descriere "BT Cafe Bucuresti - Ploiesti"

Irish Caffee, consiliere financiara, cappucino, informatii financiare, espresso, curs valutar... Aceasta este invitatia noastra pentru a "gusta" produsele Bancii Transilvania (BT) si cele specifice unei cafenele de calitate, fie ca sunteti sau nu client al BT.

Experienta BT Café inseamna un mediu informal, dar si de relaxare. Sau, pentru unii dintre dumneavoastra, un mod aparte de abordare a afacerilor. BT Café reprezinta, de asemenea, un lifestyle, locul in care oamenii "vin sa vada si sa fie vazuti". Multe VIP-uri care ne trec pragul, deci iata un motiv in plus sa veniti la cafeneaua bancara a BT si sa va numarati printre acestea.

La BT Café puteti efectua tranzactii bancare si aveti posibilitatea sa urmariti cotatiile bursiere. In plus, cu ajutorul conectarii Wireless, accesarea e-mail-ului personal sau navigarea pe Internet este cat se poate de facila. Cele mai importante publicatii va asteapta sa le rasfoiti, pentru a fi la curent cu noutatile din diferite domenii. Impreuna cu partenerii de afaceri sau cu prietenii dumneavoastra puteti discuta si socializa, tot la BT Café, la o cafea de calitate.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "BT Cafe Bucuresti - Ploiesti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat