Burger Box in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0743 22.33.92
Email:
marketing@dmagroup.ro
Modifica date de contact

Descriere "Burger Box"

Burger Box a luat ființă ca un restaurant specializat în servirea de burgeri de tip Burger Gormet, care să îmbine plăcerea gustului burgerului tradițional și creativitatea rețetelor proprii pentru satisfacția totală a clientului.

Ingredientele sunt de origine românească, naturale, fără aditivi, coloranți sau potențiatori de aromă. Carnea este piesa de rezistență a burger-ului. Aceasta este preparată de noidin carne de calitate superioară, la care adăugăm doar condimente.

Meniul Burger Box conține mai multe tipuri de burger cu carne: de vită, pui, porc și alte combinații, chiar și vită – oaie. Nu am uitat nici de deliciosul bacon prăjit!

Toate sunt preparate pe loc, iar clientul are posibilitatea să aleagă felul de prăjire a cărnii, adică în sânge, mediu sau bine-facută. De asemenea, sosurile sunt preparate de noi, iar legumele sunt proaspete, feliate pe loc.

Pe lângă burgerii gustoși, la Burger Box găsești un sortiment foarte variat de smoothie-uri naturale și delicioase; varianta perfectă de a consuma o porție sănatoasă de legume sau fructe cel puțin o dată pe zi.
Categorie: Fast Food
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Burger Box"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat