Cabinet Dr. Diana Enăchescu

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Iuliu Maniu, Nr.7, Sector 6, Bucuresti, Policlinica Apaca, Etaj 1, Cabinet 16 Bucuresti
Telefon:
0748 24.66.42
Web:
http://dr-enachescu.pagix.ro
Email:
dr_enachescu@yahoo.com
Modifica date de contact

Program "Cabinet Dr. Diana Enăchescu"

Luni, Miercuri - 14.00-19.00
Marti, Joi, Vineri - 9.00 - 14.00 Modifica programul

Descriere "Cabinet Dr. Diana Enăchescu"

În cadrul acestui site veţi găsi informaţii detaliate despre toate serviciile oferite în cadrul cabinetului. În primul rând este foarte important să construim o relaţie puternică cu pacienţii noştri, bazată întotdeauna pe încredere şi respect. De accea dorim să ne asigurăm toţi pacienţii că vor beneficia de toată atenţia cuvenită precum şi de tratamente eficiente de cea mai înaltă calitate.

Scopul acestui cabinet medical este acela de a oferi fiecărui pacient în parte, într-o încăpere primitoare și o atmosferă călduroasă, nu doar diagnosticul, tratamentul și sfaturile medicale de care are nevoie, ci și timp și atenție pentru a crea o relație pacient-medic bazată pe încredere și profesionalism.

Noi credem cu maximă convingere că progresul este un element definitoriu în profesia de medic. În acest sens personalul medical participă la numeroase training-uri şi stagii de pregătire, pentru a-şi reînnoi şi îmbunătăţi cunoştinţele în domeniul medicinei.

Siteul Doctor E - medic de familie s-a născut din dorința de a oferi pacienților informații medicale corecte privitoare la boli și cel mai important lucru de a pune la dispoziție recomandări personalizate pentru fiecare afecțiune în parte.

Consider că pe lângă tratamentul medicamentos, recomandările legate de stilul de viață, o alimentație sănătoasă asociată cu suplimente pe bază de plante, vitamine și minerale sunt foarte importante și pot aduce o ameliorare dacă nu chiar o vindecare spectaculoasă.

Așadar dragi mămici, tătici, bunici - scumpii mei pacienți vă aștept la o altfel de consultație, cu o cu totul altă abordare, cu răspunsuri la întrebări și sper ca impreună să reușim să fim sănătoși.

Vă invit cu drag să urmăriți site-ul Doctor E și să nu uitați să respectați mereu recomandările medicului.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Cabinet Dr. Diana Enăchescu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat