Cabinet Stomatologic Irastom

5.0
2 voturi / 1 parere
Adresa:
Bd. Alexandru Obregia, Nr. 19, Bl. M6, Parter. Bucuresti
Telefon:
021 683.00.76, 0722 17.40.67
Web:
http://dintisanatosi.ro
Email:
contact@dintisanatosi.ro
Modifica date de contact

Program "Cabinet Stomatologic Irastom"

Luni - Vineri: 10-20;
Sambata: doar cu programare facuta in timpul saptamanii :10.00 si 15.00
Urgente stomatologice non-stop, doar cu programare telefonica in prealabil Modifica programul

Descriere "Cabinet Stomatologic Irastom"

Aici, la cabinetul stomatologic Irastom, punem pacientul inainte de toate. Indiferent de problemele cu care va confruntati, specialistii nostri sunt mereu alaturi de dumneavoastra pentru a va alina durerile si a va acorda tratamentul necesar.

Echipa IRASTOM este un colectiv de medici stomatologi tineri, pasionati si dedicati meseriei pe care au ales-o, aflati intr-o continua formare si perfectionare. Noi tinem mereu pasul cu noutatile in domeniu, cu noile tipuri de tratament si ultimele tehnologii utilizate in lume. De aceea, medicii nostri participa frecvent la congrese, seminarii, simpozioane si cursuri de specializare in tara si peste hotare.

Ambientul in care ne primim pacientii este unul linistitor, relaxant, special conceput pentru a-i intampina pe cei care sufera de asa numita “frica de dentist” datorata traumelor din copilarie si nu numai, demonstrand ca medicina a evoluat mult in ultimii ani, tratamentele actuale fiind netraumatice si lipsite de durere!

In ceea ce priveste siguranta dvs, lucram la cele mai inalte standarde de igiena si sterilizare.

Stim ca timpul este pretios, de aceea oferim flexibilitate in programarea orelor de tratament, in functie de programul pacientilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Cabinet Stomatologic Irastom" (1)

andrei pe 30.10.2013 (00:33)

Nu mi-a placut dna dr Iulia Popescu de la cabinetul medical Irastom deoarece nu a fost deschisa si comunicativa fata de mine si mi-a adresat un limbaj neadecvat pentru o dna dr. Serviciile sunt foarte slabe desi am incercat sa vorbesc cu dansa ca nu am rezultate si sa incercam sa facem ceva, am avut parte de replici cum ca daca mai incerc sa-i spun dansei ce fac nu ma mai primeste. Mi-a lasat o impresie foarte proasta deoarece acesta nu este un raspuns adecvat unui pacient cu care trebuie sa vorbesti deschis si sa asculti parerea lui cu privire la DINTII LUI ! evitati !

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cabinet Stomatologic Irastom"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat