Capital Leasing

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Sfanta Vineri, nr. 25, bl. 105C, parter Bucuresti
Telefon:
021 327.21.31
Fax:
021 327.21.30
Web:
http://194.105.1.70:86/...
Email:
office@capital-leasing.ro
Modifica date de contact

Descriere "Capital Leasing"

Pentru noi, bine este dusmanul lui foarte bine, de aceea ne propunem sa fim foarte buni in tot ceea ce facem.
Finantarea in sistem leasing este meseria noastra. O meserie care ne place si pe care vrem sa o transformam in arta si maiestrie. Obiectivul nostru? Sa dam lucrurilor valoare. Sa ii facem pe oameni sa conteze. Suntem niste profesionisti antrenati pentru reusita.

Capital Leasing a invatat ca fiecare client are nevoi diferite. De aceea, noi oferim servicii puternic individualizate pentru fiecare dintre Dvs. Pentru ca noi nu vindem bani, ci servicii. Noi va dam puterea de a va transforma visele in realitate.
Am avut curajul sa pasim pe calea noului si am implementat un concept unic in Romania – Leasing-ul Creativ. Suntem prima companie de servicii financiare din Romania care a promovat operatiunile de leasing ca solutie financiara pentru sustinerea dezvoltarii sectorului privat dar mai ales pentru IMM-uri, cu ajutorul conceptului de leasing creativ.

Capital Leasing este membru cu puteri depline a ASLR (Asociatia Societatilor de Leasing din Romania), organizatie profesionala, non-guvernamentala, care sustine si dezvolta sistemul operatiunilor de leasing.

Stim ca succesul afacerii noastre este o imbinare mestesugita intre profesionalismul specialistilor nostri si cerintele clientilor care vin spre noi.
Categorie: Leasing
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Capital Leasing"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat