Caru' cu Bere

4.5
29 voturi / 40 pareri
Adresa:
Strada Stavropoleos nr. 3-5, Muzeul National de Istorie Bucuresti
Telefon:
021 313.75.60, 0726 28.23.73
Web:
http://www.carucubere.ro/
Modifica date de contact

Program "Caru' cu Bere"

Luni-Joi, Duminica intre: 08.00-24.00
Vineri & Sambata intre: 08.00-02.00 Modifica programul

Descriere "Caru' cu Bere"

In ziua de azi, Caru' cu Bere si-a propus sa reinvie o traditie. Mai mult, ceea ce se va intampla aici se va incadra intr-o ampla actiune de promovare a unei adevarate culturi a berii. Sus, in berarie, reteta unicat a berii casei, alaturi de un meniu restrans cu mancaruri specifice vor readuce in memorie gustul de altadata. Vechea crama va sta la dispozitia celor ce vor sa se pregateasca un pic mai temeinic pentru o seara la Caru' cu Bere. Tot aici pot fi vazute expuse diferite obiecte de pretutindeni legate de spiritul berii. Si tot aici vom regasi insusi spiritul berii...
Modifica descrierea

Pareri despre "Caru' cu Bere" (40)

denisse05 pe 13.01.2010 (12:23)

Vreau sa impartasesc si altora din seara minunata pe care am petrecut-o la Caru' cu Bere, acest loc plin de magie si de farmecul Bucurestiului de altadata.Este o alta lume cand treci pragul si nu mai vrei sa pleci decat in momentul in care ai ramas cu buzunarele goale sau nu te mai tin picioarele, de la dans binenteles.
Va spun cu mana pe inima ca nu cunosc alt loc in Bucuresti mai grozav in care sa petreci o seara alaturi de prieteni dragi.

cbusiness pe 15.01.2010 (20:56)

O locatie superba in care te simti ca si cum ai fi cu multi ani in urma acolo.

camelia_nicolae pe 16.01.2010 (17:29)

Este o locatie deosebita, ce poate satisface persoane de orice varsta si cu orice gusturi... Mi-as dori sa existe mai multe astfel de locuri in Bucuresti!!!

oanastefana pe 17.01.2010 (12:21)

Absolut grozav, si ca mancare, dar mai ales ca atmosfera. O bere la tap (adevarat, de ceramica) o gustare, mizica si dans, decorul deosebit totul te imbie sa repeti experienta.

elailiesi pe 07.02.2010 (15:17)

+ Localul este asezat central, atmosfera e deosebita (muzicanti, picturi decorative murale), meniul are un design interesant.

- Preturile sunt cam piperate si rar gasesti loc fara rezervare.

bebelusa20012003 pe 09.02.2010 (16:10)

Localul este foarte frumos decorat,muzica buna si atmosfera placuta. Mi-a placut foarte mult ca au programe artistice la care pot participa si clienti. Mi-ar placea sa am o cina romantica la acest restaurant.

an_na pe 18.03.2010 (11:57)

este un local foarte ok, poate printre putinele din Bucuresti care au pastrat aerul boem! dar din pacate nu este deloc accesibil, nu se gasesc niciodata locuri pentru serile de weekend! in rest mancarea este foarte buna, servirea la fel, ultima oara cand am fost au avut si un program de dansuri, care mi-a placut! il recomand!

AlinutaD pe 22.03.2010 (13:22)

Imi placea foarte mult aici, pana am prins un ospatar care mi-a "furat" banii. I-am dat doua bancnote de 50 RON pentru o nota de plata de 60 si ceva. s-a intors cu una singura si a zis ca doar atat i-am dat. Si stiu sigur ca e imposibil sa ma fi inselat fiindca eram cu o prietena si fiecare a pus cate o hartie de 50. I-am explicat omului dar n-a vrut sa inteleaga. Evident ca nu aveam cum sa ii dovedim ca platisem corect si trebuia sa ne aduca restul. Ne-a fost si jena sa ne certam fiindca eram doua tipe si el era barbat. A ramasa asa... spaga lui.

LoLo pe 12.07.2010 (14:05)

Este foarte posibil ca el sa fi pierdut cei 50 ron fara sa isi dea seama . Intentionat nu avea cum sa o faca ,fiindca de la o chestie din asta nu numai ca ramane fara job dar nici nu-l mai angajeaza nimeni .

virginiaelena pe 22.07.2010 (16:20)

Ba este foarte posibil Mi-am facut nunta acolo si am avut o surpriza foarte neplacuta in ce priveste servirea. Ospatarii, multi in varsta, erau deja chercheliti cand am ajuns noi acolo, adica pe la ora 19!!! Servirea a fost sub orice critica: adica nici macar la masa noastra, a mirilor nu reuseau sa aduca toate felurile. trebuia sa le reamintesc de fiecare data ca suntem 8 nu 7 !!! Masa noastra era plina de sticle de apa de 1/2 l goale, pe care nu reuseau deloc sa le stranga. La o masa au "uitat" sa mai duca un fel de mancare, etc. Pacat de locatie si de mancare care a fost foarte laudata! La sfarsit, dupa ce ca am fost obligati sa platim 30% pt. ei mai vroiau si ceva in plus! Nesimtire mai mare n-am vazut. Noroc ca invitatii mei s-au simtit bine si nu i-au luat in seama...

Comenteaza
magdaege pe 11.04.2010 (08:53)

un restaurant de nota 10.Preparate delicioase, traditionale si o atmosfera minunata.

jolica pe 13.04.2010 (18:32)

Mai, caru' cu bere este si va ramane unul din restaurantele de top din Bucuresti. Este un local renumit, servirea foarte buna, mancarea super gustoasa, iar eu merg acolo cel putin o data la doua luni. Au si dansatori care intretin atmosfera.

lorelai2003 pe 13.04.2010 (19:38)

toti partenerii de afaceri straini pe care i-am dus la acest restaurant au ramas cu o impresie foarte buna despre locatie, mancare, dansurile latino sau traditionale. De aceea si revin des in Bucuresti...poate ii mai scoatem la Car'

vemetra pe 13.04.2010 (21:27)

of...sa va spun povestea mea... lucram pe calea victoriei, aproape de caru' cu bere! intr-o zi cand sa ies din tura , colega mea, sabina, imi spune ca ii este foame si zice sa mergem si noi pe la caru' cu bere...toate bune si frumoase..frumos local, chelnerii la patru ace, ne-a impresionat vechimea locului, preturile nu foarte piperate avand in vedere zona si traditia ... dar , am asteptat 30 de minute pana ne-au adus sucurile si inca o ora , de am murit de foame, mancarea! sincer, acum la ce traditie, frumusete,locatie, mai bine pun si ei cate 2 lei in plus la meniu si mai angajeaza 2-3 ospatari...dar,poate am fost eu prea ghinionista :P in rest va recomand, ca macar o data in viata sa mergeti acolo

symona.nedelcu pe 13.04.2010 (21:32)

Uneori, cand simt nevoia sa ma rup de agitatia lumii moderne si mult prea trepidante, pornesc spre vechiul Bucuresti, inchis intre stradutele pietruite ale Lipscanilor. Imi place agitatia din Caru' cu bere, e un alt fel de zumzet decat cel cu care m-am obisnuit, cel de zi cu zi, de care vreau sa fug in acele momente.

rogojan.cristian pe 15.04.2010 (00:22)

Un restaurant superb ca locatie si ca servire. Lautarii sunt si ei foarte buni. Mie nu mi-a placut mancarea din punct de vedere calitativ, cantitativ si nici preturile practicate, sunt mult prea mari pentru mancarea pe care o ofera. Adica daca tot vrei sa vezi un decor "medieval"...poti merge la un muzeu, iar apoi poti sa cauti un restaurant cu specialitati mult mai bine gatite

MireilleVonC pe 16.05.2010 (05:11)

Am mancat si eu intr-o dupa-amiaza acolo, e o atmosfera mai degraba de cina in local nu de pranz, servirea exceptionala, nu asteptai foarte mult dupa o comanda si mereu era un ospatar prin zona care sa actioneze atunci cand ai terminat insa mancare nu mi-a placut, putina, proasta si scumpa...prima oara am comandat un gulas care mi s-a parut groaznic si am incercat un orez cu legume la abur care a fost extrem de fad. E un local dragut, classy, daca m-ar fi dus un tip acolo la o prima intalnire doar sa mancam ceva de complezenta si nu de foame m-ar impresiona. :D Locatia excelenta, atmosfera mai mult decat placuta...Baieti alegeti locul pt. cina in oras, fetele vor fi jumatate cucerite doar .

giusistan pe 17.05.2010 (10:15)

un loc deosebit din toate punctele de vedere:
-cladirea, arhitectura, stilul sunt unice numai si pentru ele merita sa iei masa! dar pentru seara cu rezervare caci este f. aglomerat in orice zi.
- mancarea este excelenta au propria lor bere si paine ( facuta de bucataria lor)
- programul artistic antrenant ( vin dansatorii si invita clientii la dans)
-pentru pranz au preturi minimale la meniul zilei pentru pensionari si studenti

virginiaelena pe 22.07.2010 (16:26)

Dupa cum am comentat si mai sus, nu stiu ce au vazut ceilalti. Poate ca, fiind prinsi acolo cu un avans pt. nunta nu le mai pasa cum se comporta, nu stiu, dar eu nu recunosc nimic din ce am citit mai sus. Apropo, am facut nunta in 2005. Sa se mai fi schimbat cate ceva???

AndreeaX pe 26.08.2010 (08:16)

@virginiaelena

foarte posibil sa se mai schimbat multe intre timp!! si eu as vrea sa ajung pe acolo, macar din curiozitate.

sotul meu nu e roman si urmeaza sa mergem in Romania. pt el este prima excursie in Romania si nu stiu pe unde sa-l duc. eu sunt stabilita de 2 ani in strainatate si chiar nu stiu pe unde ar fi recomandat sa mergem, ca nu vreau sa ramana o impresie proasta despre Rom.
In fine, deocamdata ma gandesc la ce localuri din Buc sa mergem... ca stam vreo 5 zile in Buc.
cred ca incerc Carul cu bere...

AndreeaX pe 26.08.2010 (08:22)

tot eu...
daca aveti vreo recomandare legata de meniu... ce v-a placut foarte mult.... ce-ati recomanda...
multumesc

AndreeaX pe 27.08.2010 (07:36)

comentarii recente in eng legate de caru' cu bere:
http://www.inyourpocket.com/romania/bucharest/restaurants-cafes/romanian/Caru-cu-Bere_14378v
cam toate sunt elogioase... :)
din kt am inteles, sunt alti proprietari

la_violette4 pe 22.12.2010 (08:57)

Preturile sunt decente pentru calitate, ambient si serviciile oferite. Intr-un fel atmosfera si muzica compenseza mancarea care nu pot spune ca este cea mai reusita, dar peste media unui restaurant obisnuit.

uneori este destul de aglomerat, asa ca este de recomandat sa iti faci o rezervare

Dan pe 02.01.2011 (20:13)

Am o parere extrem de proasta despre acest local. Anul trecut( 2010) am fost de revelion impreuna cu sotia si am platit 900 RON. Meniul a fost slabut iar spectacolul un kitsch ordinar. Am ajuns la concluzia ca pana la urma eu am fost de vina ca am cumparat pachetul de revelion ...dar se stie cum merge treaba in Romania : prindem fraierul si il ardem, nu ne intereseza sa revina ca mai exista destui... Evitati acest restaurant, pe vremuri avea farmecul lui , acum nu mai este cazul.

mohn pe 05.02.2011 (11:31)

Sunt foarte mulțumită de acest restaurant, mâncarea este extrem de bună iar servirea promptă.

camelia_nicolae pe 06.02.2011 (10:45)

ori de cate ori avem ceva de aniversat, ori de cate ori avem musafiri din afara orasului pe care vrem sa-i impresionam, sau pur si simplu ori de cate ori vrem sa luam masa in oras...mergem la Caru' cu bere pe care il consideram cel mai bun restaurant, din toate punctele de vedere (meniu, preturi, servicii, atmosfera etc)...este restaurantul nostru de suflet...

nu am ce sa critic la acest local...

iAmRuSu pe 06.02.2011 (12:49)

Servire impecabila,portii mari,ambianta placuta.

Nu am ce sa critic.

acammirita pe 06.02.2011 (14:29)

Atmosfera deosebita, curatzenie ireprosabila, servire de manual, cladirea, arhitectura, stilul sunt unice

Preturile sunt cam piperate si rar gasesti loc fara rezervare

deea31 pe 07.02.2011 (10:06)

atmosfera este una speciala, mancarea delicioasa, servirea ireprosabila! incercati cartofiorii cu rozmarin la cuptor sau varza calita cu ciolan: o adevarata minunatie!

deseori este aglomerat si este necesara rezervare.

rcc pe 07.02.2011 (18:04)

Aici am mancat preparate traditionale romanesti grozave, alaturi o bere buna si atmosfera parca te duce cu gandul la Bucurestiul de altadata. Isi merita renumele.

Daca nu faci rezervare nu ai sanse sa gasesti masa libera si preturile mi se par cam mari.

lorelai2002 pe 08.02.2011 (13:39)

Imi place atat cum arata restaurantul,cat si terasa.Imi place ca au program artistic in stilul Bucurestiului vechi.Servirea este ok din punctul de vedere al rapiditatii servirii.Mancarea buna,preturile ok pt.un local cu renume.

Cand am cerut niste recomandari de genul cu ce garnitura s-ar potrivi cutare fel,nu a fost in stare sa imi spuna nimic.

oldwitch pe 08.02.2011 (16:10)

Felicitari celor care l-au preluat acum ceva vreme si l-au mentinu ca simbol al Bucurestiului, foarte frumos decor, ambianta, antren, iar meniul este o victorie de marketing (vezi mgazinul de suveniruri, meniurile pentru studenti si pensionari), dar si o victorie gastronomica (mi-au placut Mizilicul romanesc, rata la cuptor, papanasii...)..

Este mereu aglomerat, destul de greu gasesti o masa fara rezervare.

bdoinana pe 10.02.2011 (22:25)

« Ziua bună, boieri mari! » …
Suna anuntul de bunvenit al celebrului restaurant Caru’cu bere, loc, unde ne putem infrupta din cele mai gustoase bucate, savurand, totodata, bere preparata după o reţetă unică, originală din 1879.
Atmosfera de petrecere a localului a atras de-a lungul vremii multe personalitati marcante. Unul dintre cei mai fideli oaspeti ai berariei lui Neculai Mircea, cum ii spuneau fratii ardeleni, era George Cosbuc, care se simtea la berarie, ca la el acasa. La Caru' cu Bere, badea Gheorghe se intalnea, adeseori, cu Octavian Goga, I.L.Caragiale, Iancu Brezeanu si alti prieteni.

Pe langa berea fabricata dupa o reteta originala secreta, Caru’ cu Bere este faimos si pentru cele mai gustoase specialitati culinare. Specialitatea casei au reprezentat-o mult timp crenvurstii cu hrean, din care se consumau zilnic tone întregi si pentru al caror hrean, trecut prin razatoare, au lacrimat multe generatii de ospatari. Frankfurterii, salata de boeuf, ridichea neagra si maslinele oferite gratuit langa bateria de vin au dat multora o placuta dependenta. Dar, nimeni nu s-a plans, ba, dimpotriva!

mihaelagrafu pe 12.02.2011 (00:15)

Cu drag si nostalgie, pot vorbi despre acest restaurant cat sa umplu pagini intregi, cele mai multe amintiri despre de cele mai frumoase momente din viata mea sunt legate de Caru' cu Bere
- aici mi-am facut nunta acum 8 ani si a fost nunta la care am visat
- intalnirea de 10 ani de facultate
- delegatii cu straini, care probabil au fost atat de fascinati ca au semnat contractele :))
- imi place ideea ca proprietarul s-a gandit si la pensionari
Ce sa mai vorbim de muzica sau mancare

MARIALINA pe 17.02.2011 (10:48)

Caru' cu Bere este o adevarata legenda vie.
Aici gasesti cele mai faimoase specialitati culinare romanesti.
Pe langa mancare aici este si cea mai buna bere.
Un loc superb cu personal pe masura

Din pacate nu poti lua masa aici decat daca faci rezervare.

angygr pe 17.02.2011 (11:34)

Mi-a placut foarte mult amenajarea, servirea, mancarea si programul artistic.

Preturie destul de piperate.

tashu pe 03.05.2011 (16:17)

Am fost saptamana la carciuma asta infecta. Am crezut ca intru intr-o biserica, doar ca era o galagie ca la ultima cantina a saracilor. Ce muzica? Doar e carciuma..se respecta. Mancarea foarte proasta, fara niciun gust si la pret de resturant cu pretentii. NU ma mai duc acolo nici pe gratis, imi e rusine sa zic ca am mancat intr-un asemenea loc. Cine zice ca a mancat mancare buna, ma gandesc cu groaza in ce conditii mizere traieste acasa de i se pare buna mancarea la o carciuma.

popescu veronika pe 12.04.2012 (02:41)

este un local foarte frumos datorita aspectului interior...care te duce cu gandul la vremurile in care Bucurestiul era numit micul Paris.Ospatarii sunt foarte respectosi si ok.imi place mult.

poate putina galagie. atat

irina pe 25.05.2012 (18:05)

am fost la caru cu bere in aprilie 2012 si a fost foarte ok.....mancare, servire, atmosfera, totul...si asta a fost parerea tuturor celor 20 de invitati de la ziua fetitei mele

-mizilicul romanesc este destul de saracacios, nu-l recomand deloc....in rest portiile au fost generoase, proaspete si bine gatite

cat pe 10.09.2012 (15:22)

povestioara cu iz amar




suntem in bucuresti, epocala zi de 23 august 2012, in jurul orei 17,00 p.m. , o canicula de peste 42 de grade, doi oameni normali, care au alergat mai mult de o jumatate de zi, dupa una si alta prin bucuresti, dornici de un pranz pe cinste.
unde, unde ?
la renumitul "carul cu bere" !
trebuie sa precizez ca avem un obicei,
nationalist pentru unii, dar specific noua "leilor", de care suntem foarte mandri: sa ne laudam cu tot ce are bucurestiul mai bun si mai frumos, sa fim in stare sa oferim, sa recomandam clipe de neuitat amicilor, partenerilor, prietenilor, tuturor doritorilor, celor care ne cer sfatul in acest sens.
"carul cu bere" figura in topul nostru, al restaurantelor de neuitat.
de data aceasta insa, chiar asa a fost, ne-am oferit chiar noua insine acele clipe de neuitat !
niste fetite dulci de bucuresti ne-au intampinat cu drag, ne-au insotit la una din mesele de "fumatori", un interior de vis, o atmosfera calda, mesele pline de personaje, care mai de care mai interesante, o dulce amestecatura de localnici cu turisti,
de afaceristi cu politicieni si....noi,
alergatii si nemancatii.
comandam repede doua carafe de limonada cu miere, cate-o ciorbica de perisoare si una de vacuta, cate o fripturica de ceafa la gratar cu salate de varza si atat.
interiorul, atmosfera, salatele si limonada au fost de nota zece.
in rest, adica perisoarele din ciorba erau facute din zgarciuri, nu din carne, cubuletele de carne de vacuta - tari ca niste pietre, zeama identica, macar era fierbinte,
una din cefele la gratar era cu gust de "stricat", insa pana seara s-a dovedit ca si cealalta friptura fusese "stricata", plata a fost insa completa, a tot ce comandasem, si pe masura, comportamentul sefului de sala - execrabil, pe numele spus chiar de domnia sa, de "catalin".
in timp ce ne infruptam din ciorbele fierbinti, la o masa din zona, se aducea pomposul fel de "specialitatea casei" , ciolan pe varza, cu mamaliguta, muraturi,
varza calita.....mmmm!!!!!!!....pe un platou din lemn, ceva care ne-a lasat in mare chin si suferinta, ne ploua in gura, cum se spune popular, iar drept urmare, comandam repede, pentru acasa, acea teribila specialitate a casei.
dupa ciorbele "de pomina" si o pauza de asteptare cam mare, primim cefele de porc la gratar.
insotitorul meu, infometat si dansul, o infuleca linistit pe a sa, iar eu o plimb de colo-colo, incerc sa ma conving daca este cu adevarat stricata. tot mestecam si scoteam discret intr-un servetel, fara sa deranjez pe ceilalti din jurul meu.
ii dau totusi sa guste si lui si imi da dreptate, ceafa era stricata.
trei sferturi din friptura a ramas pe farfurie si intr-un servetel.
am decis sa tac, asta era, se mai intampla. eroare totala, trebuia sa activez o tasta a telefonului mobil si credeti-ma, as fi facut foarte bine !
am comandat nota de plata, insa comit greseala fatala, sa spun domnisoarei care debarasa masa,
ca a fost ceva in neregula cu friptura mea.
in cca. doua minute a aparut langa masa noastra un tip, s-a prezentat ca fiind seful de sala, si de aici a inceput calvarul si ineditul finalului de zi,
ceva ce nu am mai intalnit, nici in romania si nici pe alte meleaguri, lucru pe care mi l-am exprimat verbal, in mod civilizat, sefului de sala "catalin".
dupa spusele acestuia, in pofida tineretii, este o persoana umblata prin lume, prin franta, prin elvetia si alte tari. noi am constatat cu totul altceva.
nu si-ar avea sensul sa descriu limbajul, debitul verbal, modalitatea de exprimare golaneasca, atitudinea necorespunzatoare, de mafiot fara teama de nimic, dubla impolitete si lipsa de respect a acestui sef de sala, de un tupeu greu de imaginat, lipsit de orice,..... mi-as face un mare deserviciu, la fel de mare precum si starea creata de acesta, de discomfort fizic si psihic in care am parasit acel restaurant, loc pe care ne-am promis sa nu-l mai abordam, sau sa-l recomandam vreodata cuiva.
dar, pot face in schimb un mare serviciu celor care au aceeasi intentie ca si noi, sa-si potoleasca foamea la restaurantul "carul cu bere" !
ne-am simtit raniti in "amoarea" proprie de romani, jigniti si furati !
ne-am pus si niste intrebari :
- se doreste defaimarea locului ?
- de ce n-a ramas acel sef de sala, plimbat prin lume, in vreunul din acele locuri ? sa fi fost o pura intamplare ?
- eram noi oare niste bieti clienti, vinovatii principali, sclavii pe plantatia "domnului" catalin, clienti infometati si platitori, dornici si cu intentii de circ pe buzunarele proprii?
- scuze ? ce sunt acelea ?
- sa fi decazut societeatea romaneasca intr-un asa hal, incat pana si la acest nivel sa ajungi sa-ti fie rusine sa spui ca esti roman ?
culmea culmilor :
sa pleci dintr-un restaurant bucurestean, astazi, 23 august 2012,
bestelit, umilit si jignit, pe banii tai, de catre un sef de sala, iar cu stomacul facut punga si nervosi, sa-ti doresti sa nu te mai intorci vreodata!
imi cer mii de scuze celor care mi-au spus ca se poate intampla asa ceva, pe care i-am crezut mult prea pretentiosi, acum le dau dreptate !
am sa inchei mica povestioara, cu iz amar, intr-un stil comico-pamfletistic, asa cum se poarta, de tip "plagiat" :

"carul cu bere", dragostea mea, adio!

Mitica Luca pe 10.11.2012 (17:20)

Mi-a placut totul!!!
Servire prompta, mancare gustoasa, recomand feliutzele de vita la tigaie asortate cu cartofi si rozmarin la cuptor, (demential). Multumiri si D-nei , sau D-soarei Elena Iancu, care ne-a servit, am servit vinul casei, bun.
Merita sa te simti bine undeva une esti servit bine!
Bafta!

Parca ar fi fost bine muzica, (fundalul sonor sa fie ceva mai tare, dar, carcotasi sunt destui, daca ar fi fost asa, reclamam ca era galagie prea mare. Deci a fost OK!
PS
Raman un carcotas, un pic de muzica in fundal este bine-venita!
Cu stima!

cristina pe 07.12.2012 (23:56)

locatia e ok, arata deosebit, mancarea nu e nici buna nu e nici rea...e asa la nivel mediocru pentru "cel mai cel" restaurant din Bucuresti.

Ma enerveaza faptul ca...daca suni sa faci rezervare in limba romana nu au locuri disponibile dar daca pui pe cineva sa vorbeasca in "engleza" imediat se face loc. Acelasi lucru si la receptie, hosstesele te pun sa astepti la bar sau te invita sa pleci :)) Dar daca vorbesti in engleza de fata cu ele...nu mai astepti deloc. Deci in concluzie...eu nu recomand acest restaurant, o sa ma mai duc doar daca ma invita cineva..si asa sa fiu eu sigura ca putem sa poposim. Apropo :))) mi-am adus aminte ca ne-au dat termen limita ceva de genul la 19:30 vine alta rezervare, trebuie sa eliberati masa. Adica mai exact intr-o ora si 45 minute.... START CRONOMETRU :))))))

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Caru' cu Bere"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat