Casa Doina La Sosea

4.6
10 voturi / 9 pareri
Adresa:
Bulevardul Kiseleff, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
021 222.67.17
Fax:
021 222.67.18
Web:
http://www.casadoina.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Casa Doina La Sosea"

Restaurantul Casa Doina este o constructie autentica romaneasca, din secolul al XVIII-lea, renovata si restaurata in intregime, unde clientul intalneste arta culinara intr-un ambient deosebit cu servicii de calitate.

Maestrul Bucatar Tudor Dobre are o bogata experienta culinara fiind atras de preparatele traditionale romanesti, insa clientul poate comanda la Casa Doina si dintr-o paleta larga de preparate internationale, precum si diferite preparate specifice pe baza de peste proaspat romanesc sau mediteranean.

Amplasata pe Soseaua Kiseleff, Casa Doina pune la dispozitie un restaurant de lux, dotat cu aer conditionat, o crama cu muzica traditionala live, un cocktail bar si o gradina de iarna incalzita. De primavara pana toamna, clientii se pot bucura si de o gradina pitoreasca, in inima verde a orasului. Un loc favorit pentru localnicii instariti, cat si pentru straini, un loc pe care turistii nu trebuie sa-l rateze, Casa Doina este un local pe care merita sa il frecventezi!
Modifica descrierea

Pareri despre "Casa Doina La Sosea" (9)

ALavinya pe 04.12.2009 (15:37)

Asta e unul din restaurantele unde mergeam cu parintii sa mananc. E genual ala de local boieresc in care gasesti domni si doamne de varsta a doua si a treia imbracati elegant si unde toata lumea e politicoasa si cu bun simt. N-am mai fost aici de o gramada de timp, dar ceva imi spune ca si-a mentinut specificul.

carmita1 pe 22.01.2010 (12:13)

Un restaurant foarte elegant, cu mancaruri delicioase, cu aer conditionat si in care se intampla diferite evenimente.
Am avut placuta ocazie sa servesc un pranz aici ,si am ramas incantata de politetea si amabilitatea ospatarilor-nu mai zic de mancare ,care a fost de nota 10.
Recomand cu incredere acest restaurant .

rcc pe 23.01.2010 (11:32)

Un restaurant cu traditie, potrivit pentru ocazii speciale, elegant, mancare excelenta si serviciul pe masura. Am fost invitata o singura data la acest restaurant si am ramas placut impresionata de caliatea localului.

dailpe pe 06.02.2010 (11:25)

Un loc special cu traditie, care are din toate intimitate,eleganta, mancare sofisticata, serviciul super bun.
Odata ajuns acolo sa stii ca o sa te simti mai special, nu doar un simplu client ci un invitat deosebit.
Il recomand cu multa caldura

inger21a pe 07.02.2010 (14:16)

E un restaurant placut unde se mananca bine!!!

olimpiagv pe 01.03.2010 (09:18)

Casa Doina este o construcţie autentică românească unde clientul întâlneşte arta culinară într-un ambient deosebit cu servicii de calitate.
Intotdeauna cand ai de impresionat pe cineva, recomand cu caldura restaurantul Casa Doina, adevarata carte de vizita a gastronomiei romanesti si internationale. Restaurantul dispune de o gradina magnifica,incununata in mod regal de fantana arteziana ce-ti incanta privirea si-ti racoreste sufletul si trupul. Servirea este ireprosabila iar preturile sustin calitatea deosebita a preparatelor.

macri pe 06.02.2011 (10:24)

Casa Doina este un restaurant deosebit ,intr-o cladire autentica si cu o gradina superba ,in care troneaza fantana arteziana ce-ti incanta privirea si te racoreste vara.Meniul este de calitate Servirea este ireprosabila. Nota 10.

O sugestie: Sa faca si o locatie cu meniuri la preturi mai mici.

oldwitch pe 10.02.2011 (19:42)

Jos palaria pentru Maestrul Tudor Dobre! Aici gastronomia noastra traditionala este ridicata la rangul meritat de arta culinara. Am fost doar in Salonul Romanesc, dar mi-a placut atmosfera, rustica si rafinata in acelasi timp. Este delicios muschiul de vita cu ficat de rata si legume julienne picante.

Preturi cam mari pentru buzunarul romanului obisnuit, dar, cu siguranta, merita planificata cate o vizita-doua pe an...

rodicaadriana pe 24.08.2011 (14:26)

Fostul "Bufet de la sosea" construit la 1892 de arh Ion Mincu si restaurat in anul 2000.
Terasa racoroasa, mancare foarte buna, servire prompta.

Preturi destul de mari

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Casa Doina La Sosea"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat