Casa Retro

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Argentina, nr. 6, sector 1, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
021 317.39.42
Fax:
021 318.30.12
Web:
http://www.casaretro.com/
Modifica date de contact

Program "Casa Retro"

Marti - orele 17°° - 20°°
Miercuri - orele 13°° - 20°°
Joi - orele 13°° - 20°°
Vineri - orele 17°° - 20°° Modifica programul

Descriere "Casa Retro"

Casa Retro srl a fost înfiintata în anul 1991. De la început, echipa noastra si-a propus sa fie cât mai aproape de clienti si practic, s-a dezvoltat odata cu cresterea interesului si dorintelor acestora.

Anul 1995 a decis directia si domeniul de activitate si anume produsele destinate educatiei corecte a copiilor. An dupa an oferta noastra s-a îmbunatatit astfel încât astazi ne putem bucura sa oferim peste 4000 produse din domeniul jocurilor si jucariilor educative, creative, logice si de divertisment.

Urmare a raspunsului primit de la beneficiarii nostri, putem afirma ca avem cea mai bogata oferta de seturi, materiale si accesorii pentru bricolaj artistic din România. Produsele sunt atent selectionate de pe piata internationala si nota finala este data în propriul atelier de creatie si productie.

Urmarind trendul european precum si dorintele clientilor, dezvoltam în fiecare sezon noi produse specifice. Satisfactia recunoasterii o avem de la scoli, gradinite, fundatii si organizatii, scoli straine si ambasade, unitati pentru copii cu probleme speciale, dar nu în ultimul rând de la parinti si bunici.

Oferta noastra bogata de jucarii si jocuri educative a fost un real sprijin pentru parinti în dificila sarcina de a educa corect copii într-o vreme în care tentatiile sistemului si tehnologia si-au pus amprenta, de multe ori nefasta, asupra celor mici. Casa Retro îsi doreste sa ofere o alternativa, a educatiei clasice, în care jucariile din lemn sau din tabla, papusile textile sau cele din portelan, jucariile fabricate artizanal din diferite materiale, jocurile de familie erau la ordinea zilei. Nu am uitat nici de bucuria zilelor festive, oferta noastra de produse specifice numarând sute de tipuri si modele.

Nimeni, nicicum si nicicând, nu va putea înlocui placerea si relatia interumana a unor prieteni aflati în jurul unui joc cu piese din lemn, cu acelasi joc aflat pe monitoare conectate prin intermediul unor inerte hight-tech-uri on-line.

Asa cum moda retro revine în multe domenii, la fel Casa Retro îsi doreste sa redimensioneze educatia prin joaca, pornind de la vremurile când oamenii erau mai buni, mai întelepti…, mai oameni. Cei fericiti sunt cei ce nu uita sa fie copii chiar si la vârsta a treia si de aceea multe dintre produsele noastre fac o adevarata punte între generatii.

Cum nimeni nu poate multumi pe toata lumea nici noi nu putem afirma ca facem acest lucru, dar cu siguranta ceea ce oferim este, pentru cei ce ne înteleg demersul, o oaza de fericire.

Pentru realizarea proiectelor noastre ne bucuram oricând sa primim criticile dumneavoastra constructive si de ce nu, sa va alaturati echipei noastre.

Pentru noi, fiecare parere conteaza!
Categorie: Jucarii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Casa Retro"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat