Casa Veche

4.7
5 voturi / 6 pareri
Adresa:
Strada George Enescu, nr. 15-17 Bucuresti
Telefon:
021 315.78.97, 021 312.58.16, 0721 23.77.27
Fax:
021 312.69.24
Web:
http://www.casaveche.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Casa Veche"

"Casa Veche" de astazi inseamna atat trecut: paine, patiserie cat si prezent: cofetarie si restaurant. Toate s-au imbinat intr-o armonie totala si continua traditia produselor deosebite, create cu sufletul si cu buna-credinta.

"Casa Veche" - Cofetarie de lux este un nume de referinta in Bucuresti, stiut fiind faptul ca aici poti gasi atat produse traditionale, clasice cat si produse moderne.

Arhitectura creeaza impresia ca te afli intr-o casa veche de sute de ani. La etaj se afla restaurant, pizzerie si bar, iar la parter un magazin de preparate unde se pot gasi peste 100 de sortimente de paine, prajituri, produse de patiserie si inghetate realizate in laboratoarele proprii.
Categorii: Pizza, Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Casa Veche" (6)

pupisori pe 02.04.2010 (13:11)

Sincer, e cineva care nu a papat la Casa Veche? Eu fac ce fac si mereu revin aici pentru a gusta si regusta aceste minunatii de prajituri pe care le fac. Printre preferatele mele se numara: cub cu nuca, minitarte si mascota, dar nu as refuza niciodata o amandina sau un caramel. Ca sa fiu sincera nu am urcat niciodata la etaj la restaurant si pizzerie, probabil fiind prea satula si indopata de astfel de bunatati.
Recomand cu caldura!

tmarcela2009 pe 06.04.2010 (14:26)

La " Casa Veche " s-a tinut petrecerea de dupa nunta a verisoarei mele, in vara anului 2009.
Este un loc absolut superb! S-au ocupat atat de bine de amenajarea localului, de atmosfera, ca sa nu mai vorbesc despre mancare ..... a fost extraordinar, mai ceva ca in filme!
Si vreau sa va spun ca , in ciuda faptului ca au avut o mancare atat de buna, meniul incluzand si bauturile, plus ca s-au ocupat si de aranjamentele florale si nu numai, Nuti mi-a spus ca nu a costat-o mult "meniul de persoana". Mi-ar placea sa revin la " Casa Veche " .

kpshunik pe 12.04.2010 (21:56)

asa bunatati ca la casa veche n-am incercat in viata mea... este impresionant sa realizezi cu cata pasiune gatesc acei oameni aceste preparate...creveti, platouri de fructe de mare, pui in crusta de parmezan...pana si simplele bruschete sunt lucruri extraordinare, daca sunt facute de ei
preturile sunt o nimica toata, foarte ieftine toate platourile lor si chiar nu imi pare rau sa las bani la ei si ma asigur intotdeauna sa las spaga buna chelnerilor pentru ca servirea este exceptionala ca si localul de altfel...bravo

oldwitch pe 30.07.2010 (12:19)

Casa Veche este urmasa Franzelariei furnizoare a Casei Regale si asta se vede si astazi.
Bravo pentru conceperea meniului, pentru servire si pentru efortul de a ingriji cum se cuvine o terasa verde si decorata cu bun-gust...à propos de bun-gust, recomand cu toata caldura (care poate incapea intr-un cuptor de pizza...) Pizza Vulcano, pe care gazdele de aici o servesc flambata, si care are mozzarella, sunca, ciuperci, masline negre feliate, ou si ruccola. Un deliciu!

Nu gasesti loc fara rezervare seara si in week-end (mai ales ca sunt si nunti si alte evenimente...)

alina pe 03.08.2010 (13:31)

In perioada calda a anului este o placere deosebita sa-ti petreci o dupa-amiaza sau seara pe terasa restaurantului, aceasta fiind si principalul element de atractie pentru clienti, dat fiind ca nu poti gasi in centrul orasului o terasa atat de mare si plina de verdeata.
Pizza este delicioasa

saftoiu monica pe 03.08.2011 (10:25)

Mancare buna, oameni ospitalieri, preturi rezonabile si o atmosfera foarte placuta.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Casa Veche"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat