Casuta din povesti

5.0
1 vot / 4 pareri
Adresa:
Prelungirea Ghencea 71,Bragadiru Bucuresti
Telefon:
0724 16.80.03
Web:
http://www.casuta-dinpovesti.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Casuta din povesti"

"Casuta din povesti" prin intimitatea si atmosfera sa calda ,este locul perfect pentru petrecerea pe care o planuiesti copilului tau.
Noi punem suflet in ceea ce facem ,iar voi ramaneti cu amintiri frumoase !!
Va asteptam cu drag la distractie !!
Pentru informatii sunati la:
Categorie: Locuri de joaca
Modifica descrierea

Pareri despre "Casuta din povesti" (4)

crioda pe 20.08.2012 (22:58)

Am serbat ziua baietelului meu la Casuta din povesti .Am fost foarte multumita de cum a iesit petrecerea iar fiul meu inca vorbeste cu prietenii lui de cum s-au distrat.Este un loc nou ,foarte curat ,cu jucarii multe si noi .Adultii au stat pe terasa iar copii inauntru.Spatiul nu este foarte mare dar indeajuns cat sa te simti bine.Servire ireprosabila ,mancare (platou cald) buna iar bautura, de la bere si whisky la apa plata si cafea.Sunt doua fete patroane si isi dau toata silinta ca petrecerea sa iasa bine si toti sa fie multumiti.Preturi bune,chiar mai mici decat alte spatii din zona Drumul Taberei.Recomand cu caldura acest loc de joaca si petreceri.Merita nota 10.

gabitza pe 29.08.2012 (21:50)

Si eu i-am serbat ziua fetitei la casuta din povesti,si mi-a placut foarte mult... a iesit super distractie .. la inceput ma gandeam ca o sa fie micut ,dar din potriva, a fost suficient incat animatoarea sa ii tina uniti . Pot sa spun ca loc a fost suficient pentru 15 copii.. Si eu recomand,merita incercat...

Ligia pe 30.10.2015 (21:22)

Un loc curat,mancare buna,distractie multa,Locatie mica dar plina de culoare si farmec,Petrecerea a fost si pentru cei mari..Ne-au fost date peruci,palarii si chiar am dansat si noi,parintii. A nul ce vine fetita mea tot acolo vrea.Recomand acest loc !!

MARIA pe 24.04.2017 (09:19)

Mi-a fost recomandat de o prietena si recomand la randul meu !! Ne-am distrat si mici si mari .Mancarea buna,curatenie si multa atentie din partea celor de acolo pentru copii cat si parinti !

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Casuta din povesti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat