Cellini in Bucuresti Mall

4.8
8 voturi / 7 pareri
Adresa:
Complex Comercial Bucuresti - Mall, Calea Vitan , nr. 55-59, parter Bucuresti
Telefon:
0735 30.62.65
Web:
http://www.cellini.ro/...
Modifica date de contact

Program "Cellini"

Luni-Duminica 10.00-22.00 Modifica programul

Descriere "Cellini"

Cele mai prestigioase mărci de bijuterii şi ceasuri sunt vândute prin această reţea de magazine de lux de inspiraţie vestică. La douăzeci de ani de la lansarea în România, Cellini este acum cel mai important comerciant de ceasuri de la Breguet, Parmigiani, Blancpain, Jaquet Droz, De Bethune, Hautlence, Roger Dubuis, Romain Jerome, Concord, Corum, Graham, Hublot, Omega, Breitling, Bell&Ross, Porsche Design, Rado, Longines, Gucci, Victorinox, Wyler, Tissot, Hugo Boss, Calvin Klein, Swatch, Mango, Time Forever şi Tommy Hilfiger. Colecţiile de bijuterii sunt marca Fabergé, Baraka, Furrer Jacot, Swarovski, Leon Hatot, Newd, Masriera, Anna Maria Cammilli, Mauboussin, Calvin Klein, Porsche Design şi Swatch.

Un alt ou realizat de producatorul de bijuterii Faberge a fost Oul Incoronarii realizat spre a comemora ascensiunea la tron a tarului Nicolae al II-lea. In interior oul continea replica calestii cu care tarina Alexandra Feodorovna s-a deplasat la ceremonia desfasurata la Catedrala Upenski in Moscova.
Modifica descrierea

Pareri despre "Cellini" (7)

mefisto pe 29.03.2010 (14:28)

Foarte politicosi si dispusi sa te ajute sa te decizi.

antonici pe 30.03.2010 (09:31)

Este foarte important sa stii ca femeie sa-ti alegi tinuta si mai ales bijuteriile, fara de care o femeie ar parea atat de stearsa. Intotdeaua caut bijuterii care sa-mi puna in valoare trasaturile, caracterul, personalitatea. Incerc sa fiu decenta,sa nu ies in evidenta in mod negativ,ci doar sa ma simt eu bine in pielea mea atunci cand sunt inconjurata de persoane. Cellini este un magazin putin mai scump,dar cu bijuterii de calitate, spectaculoase sau chiar finute,elegante.Intotdeauna gasesc aici ceea ce imi doresc si ceea ce caut. il recomand sincer.

tmarcela2009 pe 30.03.2010 (11:30)

Imi place ca de fiecare data cand ajung in Mall Bucuresti sa trec si pe la " Cellini " sa vad si sa admiri aceste capodopere de arta pe care le executa cu atata maiestrie si pasiune. Sunt impresionata de colectia lor de bijuterii care este caracterizata prin bun gust si rafinament. Referitor la ceasurile care se vand aici, am facut iarasi o mare pasiune. Toate sunt de o frumusete paradisiaca!
Preturile ridicata atesta calitatea lor, asadar " Cellini " nu este un magazin pentru orice buzunar asa ca prefer de multe ori sa admir colectiile lor direct din strada.

popaveronicasimona pe 30.03.2010 (16:19)

Imi plac bijuteriile simple si unice, imi place calitatea si nu in ultimul rand imi plac serviciile oferite de Cellini. De fiecare data cand pasesc in aceasta lume mirifica a bijuteiilor ma simt minunat.

sarbu_Clau pe 30.03.2010 (17:32)

Cei de la Cellini,sunt foarte respectati in lumea bijuteriilor,au bijuterii de calitate cu certificate de garantie valabile,caci nu toate magazinele dau asemenea certificate.Bijuteriie sunt de o calitate superioara si modele superbe unele chiar unicat,preturile nu sunt chiar asa de piperate avand in vedere ca totusi cumparam aur de calitate superioara,nu tot ce e ieftin e si bun,deci pretul este unul pe masura lucrarii.

Manu_Ema pe 31.03.2010 (00:23)

In materie de bijuterii din aur, cei de la Cellini sunt cei mai indicati. Exceleaza in design si calitate a produselor, au magazine in toate centrele comerciale importante iar servirea este ireprosabila. Atunci cand am cautat verighete pentru nunta am mers intai la ei. Din pacate insa la momentul respectiv nu ne permiteam modelul care ne-a ramas la inima, asa ca a trebuit sa ne multumim cu ceva mai putin rafinat. Nu oricine isi permite totusi verighete cu diamante de exemplu, dar au si alte bijuterii deosebite care merita vazute si, de ce nu, cumparate.

Ah, uitam sa spun ca preturile ridicate se datoreaza faptului ca ei pot realiza bijtuterii unicat sau la comanda, toate produsele lor fiind comercializate cu garantie extinsa, inca un motiv sa te bazezi pe calitatea bijuteriei respective.

carmen76 pe 08.04.2010 (11:58)

Intr-adevar, sunt profesionisti si calitatea este la ea acasa in acest mic paradis. din pacate nu imi pot permite cam tot ce mi-a furat inima din acest magazin, dar merita sa lupti pentru acest vis.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cellini"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat