Centrul Ariel

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Strada Pitar Moş, Nr. 7 – 13 Bucuresti
Telefon:
021 318.15.86
Fax:
021 318.15.85
Web:
http://www.centrulariel.ro/...
Email:
centrulariel2002@yahoo.com
Modifica date de contact

Program "Centrul Ariel"

Luni - Vineri: 10.00 - 18.00 Modifica programul

Descriere "Centrul Ariel"

Centrul de limbi străine Ariel este o iniţiativă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti. Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diferite niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse (minim 7 şi maxim 15 cursanţi). Avem o echipă tânără, care cuprinde exclusiv profesori formaţi în cadrul Facultăţii de Limbi si Literaturi Străine, cadre universitare şi cei mai buni absolvenţi ai Facultăţii noastre, masteranzi sau doctoranzi. Aceştia folosesc o experienţă de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, metode eficiente şi stimulante.

Limbile străine predate la Centrul Ariel sunt engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana, germana, suedeza, olandeza, rusa, sârba, croata, ceha, bulgara, chineza, japoneza, turca, araba, româna pentru străini, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge si TOEFL. Distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit. Cursurile au loc fie la sediul firmei/instituţiei dumneavoastră, fie în sediile Facultăţii de Limbi Străine din Str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala) şi Edgar Quinet (în Piaţa Universităţii).

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui curs complet (de la începători pană la avansaţi) este de aproximativ doi ani. Pentru predare, folosim materiale moderne ale celor mai prestigioase edituri străine (Macmillan Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press, Hueber, Hachette, Alma, SGEL, Intertaal etc.), incluzând mijloace audio si video. Structura tuturor cursurilor de limbi străine cuprinde un număr variabil de module, cu o durată între 32 si 64 de ore, ce se desfăşoară în ritm de 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână, între şase şi opt seara (pentru cursurile care se desfăşoară la sediile firmelor, orarul poate varia). La finalul unui modul, cursanţii primesc un certificat de participare în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut de cursant în urma evaluării profesorului. Certificatele sunt recunoscute de Universitatea din Bucurest.
Categorie: Cursuri engleza
Modifica descrierea

Pareri despre "Centrul Ariel" (1)

lumyole pe 12.01.2010 (11:49)

Pentru predare, folosesc materiale moderne incluzând mijloace audio si video. Program usor de 2 Å

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Centrul Ariel"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat