Centrul Cultural Mihai Eminescu

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Arh. Harjeu, nr. 61 Bucuresti
Telefon:
021 322.69.57
Fax:
021 326.21.87
Web:
http://www.centruleminescu.ro/
Email:
centruleminescu@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Centrul Cultural Mihai Eminescu"

Obiectivele Centrului Cultural „Mihai Eminescu” si strategia sa culturala au fost, inca de la inceput, bine definite, dar intotdeauna am adaptat aceste planuri la nevoile mereu in schimbare ale unei societati ce isi fundamenteaza o noua viziune asupra diferitelor aspecte ale vietii.
Dorim sa pastram vie spiritualitatea neamului nostru prin conservarea si punerea in valoare a adevaratelor traditii romanesti, valori unice si milenare: obiceiuri, oameni, case si obiecte, mitologie romaneasca.
Generatiilor tinere le oferim cadouri sub forma de spectacole in parcurile din Sectorul 2 al Capitalei, precum si alternative pentru petrecerea timpului liber. Promovam literatura si arta traditionale, stimulam potentialul creator si artistic al tinerilor.
Respectam si promovam valorile nationale si ne-am inscris in eforturile comune de integrare ale acestora in contextul european. Am aratat mereu deschidere si interes pentru comunicarea culturala, participarea institutiei noastre la numeroase evenimente internationale sau cu participare internationala fiind un exemplu in acest sens si o sansa de afirmare a culturii si a valorilor nationale.
Va asteptam sa fiti alaturi de noi!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Centrul Cultural Mihai Eminescu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat