Centrul de Pregatire a Personalului pentru Comert - CEPECOM

0.0
0 voturi / 4 pareri
Adresa:
Calea Victoriei nr. 12A Bucuresti
Telefon:
021 315 446 ; 0729 771 707
Fax:
021 315 446
Web:
http://www.cepecom.ro/
Email:
office@cepecom.ro
Modifica date de contact

Program "Centrul de Pregatire a Personalului pentru Comert - CEPECOM"

L -V : 09.00:18.00 Modifica programul

Descriere "Centrul de Pregatire a Personalului pentru Comert - CEPECOM"

Cursuri acreditate CNFPA - Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei: barman, baby sitter, bucatar, brutar, cofetar, comerciant vanzator marfuri alimentare, confectioner tamplarie din aluminiu si mase plastice, dulgher tamplar parchetar, electrician, fierar betonist montator prefabricate, frizer, frizer coafor manichisurist pedichiurist, ingrijitoare batrani la domiciliu, ingrijitor bolnavi la domiciliu, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, lucrator in alimentatie (ajutor de bucatar si ajutor de ospatar), lucrator in comert, lucrator in gospodarie agroturistica, barman, macelar, manichiurist-pedichiurist, operator confectioner industrial (croitor), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie, patiser, peisagist-floricultor, preparator produse din carne si peste, zidar pietrar tencuitor;
competente antreprenoriale, formator, inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, inspector resurse umane, instructor/ preparator formare, manager proiect, utilizarea calculatorului;
Autorizat de Ministerul Muncii, furnizeaza servicii de informare, consiliere si orientare profesionala, mediere pe piata muncii.
Modifica descrierea

Pareri despre "Centrul de Pregatire a Personalului pentru Comert - CEPECOM" (4)

mimi pe 04.01.2012 (22:22)

este in centru

cladirea se darama pe tine
personalul foarte indolent
am auzit de la oameni ca acolo nu se invata nimic

Elena Duda pe 06.11.2013 (15:40)

Buna ziua, Mimi

Ma numesc Elena Duda si sunt reprezentanta companiei. Doresc sa va mentionez ca sediul nostru se afla intr-o cladire construita recent, care nu prezinta nici un risc de a se darama, asa cum mentionati. Poate ne confundati.

In cazul in care ati fost nemultumit/a de comportamentul personalului nostru, va rog sa imi comunicati numele persoanei cu care ati stat de vorba si problema pe care ati intampinat-o.

Cursantii pe care i-am format pana acum au fost foarte multumiti de serviciile noastre, de aceea ne surprinde zvonul pe care l-ati auzit. Suntem deschisi dialogului si va invitam la noi la sediu pentru o intalnire.

Va multumesc

involver involver pe 07.01.2014 (19:28)

Curs de barman,un curs destul de incomplet. Practica lipseste aproape complet(se face in sala de curs, nu in bar, si sunt foarte putine tehnici invatate) iar cel mai mult m-am ofticat ca desi ti se spune ca la sfarsitul cursului vei fi ajutat sa-ti gasesti de munca, nu te ajuta nimeni. Nici macar o vorba. Sunt convins ca veti sterge acest comment, dar pana o faceti poate il mai citeste cineva.

Comenteaza
gigi pe 09.05.2012 (11:23)

am facut imensa greseala sa ma inscriu la un curs de bucatar la acesti excroci nu mergeti acolo,isi bat joc de voi!

Elena Duda pe 06.11.2013 (15:34)

Buna ziua, Gigi

In cazul in care ati urmat un curs de bucatar la noi si nu ati fost multumit, va rugam sa ne contactati pentru a ne da seama de ce s-a intamplat. Numele meu este Elena Duda si sunt reprezentana companiei.

Cu multumiri

gigi pe 22.12.2013 (10:15)

Buna ziua, imi pare rau ca va raspund asa tarziu dar acum am vazut mesajul,Am facut teorie cu o doamna profesoara in varsta care era depasita de noutatile din domeniu , la practica nu s-a interesat nimeni de mine, am tocat numai ceapa si cartofi, in asta am devenit expert, a, am mai devenit expert si in spalatul vaselor si spalatul cu mopul pe jos si spalatul hotei si a faiantei,Va este de ajuns sau sa mai enumar?

Comenteaza
cornel pe 26.05.2012 (08:01)

M-am inscris la un curs de ospatar si a trebuit sa astept 4 luni pana sa inceapa o grupa,la inceput mia spus ca costa 4 milioane si dupa aia mia mai luat bani pe cursuri,diploma,examen,a trbuit sa platesc la secretariat si absentele,m-a costat tot cursul 16 milioane.mi-am luat teapa,cele mai proaste cursuri sunt aici la cepecom si te lasa si fara bani in buzunare.nu recomand nici la dusmani aceasta scoala.

Elena Duda pe 06.11.2013 (15:30)

Buna ziua, Cornel

Va scriu din partea companiei. Ma tem ca ne confundati cu alta firma, deoarece noi nu percepem taxe suplimentare pe langa costul cursului, respectiv taxa de cursuri, diploma, examen, absente, asa cum mentionati.

Daca exista nemultumiri din partea cursantilor, noi le luam in considerare si gasim o solutie de fiecare data. Ultimele doua randuri ne fac insa sa credem ca scrieti din partea concurentei si este foarte urat ce faceti. Va recomandam sa nu mai practicati reclama negativa.

cornel pe 04.12.2013 (21:29)

Imi pare rau sa va contrazic, dar asa este cum va spun, nu mai tin minte exact numele persoanelor caremi cereau bani ca a tecut mai mult de 1 an, erau femei nu barbati, pe una o chema parca ceva cu V, Vanat sau Vanatori iar pe una o chema parca Tehuia sau Tevuia, oricum din cate am inteles de la o verisoara un curs mai ieftin a fost la C f p d r , la pasaj la Munci dar nam avut eu noroc, dacami dati un numar de telefon o sa va sun.

Centrul de pregatire profesionala CEPECOM pe 18.03.2014 (14:08)

Buna ziua,
Stimate Domnule Cornel

Inainte de a face asemenea afirmatii va rugam sa va asigurati ca sunt fondate, in caz contrar acestea atrag dupa sine anumite repercursiuni. Doresc sa va precizez faptul ca, "variantele de nume" mentionate de dumneavoastra, in acea perioada nu prestau munca in cadrul secretariatului si nu aveau legatura cu programul de calificare de ospatar. Suntem deschisi dialogului de aceea va invitam la noi la sediu pentru o intalnire si pentru a lamuri aceasta situatie. Gasiti datele noastre de contact pe site-ul firmei, in cazul in care nu ne contactati , nu veti face altceva decat sa ne confirmati ca sunteti concurenta.

Comenteaza
asociatia de sprijin a somerilor pe 21.08.2012 (18:41)

si noi am auzit de aceasta firma ca nu-si face treaba si somerii sunt tratati in bataie de joc,sa va fie rusine!

Elena Duda pe 06.11.2013 (15:22)

Buna ziua,

Va scriu din partea companiei. Nu stim de unde ati auzit acest lucru, insa va putem asigura ca am format foarte multi someri care au fost multumiti de serviciile noastre, iar daca au existat nemultumiri, ni le-au comunicat si am gasit o solutie.

Daca dvs reprezentati Asociatia de Sprijin a Somerilor, suntem interesati de feedback-ul pe care il prmiti referitor la serviciile noastre. As dori sa va invit la o intalnire, la sediul nostru, pentru a discuta pe marginea acestui feedback.

Va multumesc

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Centrul de Pregatire a Personalului pentru Comert - CEPECOM"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat