Centrul medical Bio - Medica

3.0
3 voturi / 6 pareri
Adresa:
Calea Floreasca nr 111-113. Bucuresti
Telefon:
0402 13.11.77, 0934 02.13.11
Fax:
0402 13.11.77
Web:
http://bio-medica.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Centrul medical Bio - Medica"

Prin cele 36 de specialitati existente ofera o gama larga de investigatii, consultatii si analize de laborator cu posibilitati rapide de diagnosticare si de tratament.

Asistenta medicala de specialitate este asigurata pacientilor 7 zile pe saptamana,

Astfel prima linie medicala este asigurata de catre medicii generalisti (fara programare), iar pentru celelalte specialitati - pe baza de programare.
Modifica descrierea

Pareri despre "Centrul medical Bio - Medica" (6)

pupisori pe 27.05.2010 (04:49)

Este o clinica mare, care contine foarte multe cabinete, deci diverse specializari.
Stiu ca personalul acestei clinici este riguros testat inainte de angajare, trebuie sa aiba bune recomandari de la celalte locuri de munca si de asemenea stiu ca periodic li se fac examenele la sange, lucru care nu se intampla in toate clinicile, desi este imperios necesar!

bebe_blond pe 27.05.2010 (15:30)

In absolut nicio clinica nu am intalnit atat profesionalist si grija pentru pacient cat am gasit la Bio Medica... cei mai buni specialisti aici ii gasiti. Eu am mers de multe ori la ei, si nu numai la ginecologie unde este d-na doctor Nastase Ana-Maria care este....extraordinara...
Va recomand sa mergeti cu toata increderea in acest centru medical...si chiar la dna dr. Nastase...convingeti-va singure fetelor!

dina pe 23.05.2012 (15:03)

ce preturi au?

Comenteaza
Ioana pe 12.11.2012 (10:32)

Ca orarul se mentine

la cabinetul orl - doctor beuran maria - neprofesionista, te consulta stand de vorba cu tine 5 minute si atat. disgnosticul pe baza vorbelor, nu te consulta bine. evitati-o

diana pe 20.06.2013 (21:50)

Nu as avea ceva de bine de spus

Feriti-va de aceasta clinica (Bio-Medica)!!! In felul acesta nu perdeti nici timp, nici bani!!! Au cele mai proate servicii, iar relatia cu clientii te face sa te simti mai rau decat intr-un spital de stat. Recomand cu caldura orice alta clinica privata. E cea mai proasta clinica privata la care am fost vreodata: programari facute dimineata la ora 7 (ca sa prinzi), care sunt anulate ulterior (probabil ca erau altii cu pile), plus receptionere care sunt pline de importanta si se uita la tine ca la ultimul gunoi , care stiu sa repete doar cat ai de plata. Aveti grija pe ce dati banii. Poate nu ii ajutam sa includa in clinici private acelasi tratamente ca in spitalele de stat.

costin coconu pe 12.05.2015 (09:55)

sincer dintr-o nota de 1 la 10 pt cei de la BioMedica le dau nota 20 cu plus.
O echipa de medici foarte buna,confidentiali in tot,analizele se dau in cateva ora daca sunt platite in ritm de urgenta...va multumesc

e cald in sala de asteptare

Roxana_Dim pe 29.07.2015 (18:06)

Despre clinică nu am cum să mă pronunț, pot spune doar experiența pe care am avut-o la ORL cu dr. Maria Beuran.

Maria Beuran de la ORL este extrem de slabă ca medic! Total neprofesionistă și foarte prost pregătită (exemplu: mi-a spus că nu este posibil sub nicio formă să fie vorba de un virus în cazul meu, pentru că nu am avut febră!! - or, oricine cu minime cunoștințe de medicină știe că există și viruși care sunt asimptomatici pentru o perioadă lungă de timp!) Încearcă să se eschiveze cât mai repede de consultație (ba chiar în timp ce eram în consultație, a pus mâna pe telefon și a spus asistentei "aduceți următorul pacient"). Evitați-o pe cât posibil. Mie îmi pare rău că nu m-am interesat mai repede pe internet în legătură cu ea (cei de la UMF au descoperit că a PLAGIAT) și, astfel, am pierdut banii pe consultație (130 de lei) aruncați pe fereastră.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Centrul medical Bio - Medica"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat