Centrul Medical Diamed Center

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Str. Vasile Gherghel, nr.9 Bucuresti
Telefon:
0730 09.75.53, 021 224.41.09
Fax:
021 224.41.10
Web:
http://www.diamedcenter.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Centrul Medical Diamed Center"

In incinta clinicii Diamed gasiti un centru de recuperare medicala modern, dotat cu aparatura de ultima generatie destinat atat recuperarii persoanelor cu afectiuni reumatice, neurologice, ortopedico-traumatice, cat si sportivilor de performanta.

Programele de recuperare sunt individualizate functie de varsta pacientilor, afectiunea de care sufera si au la baza procedee de electro-terapie (toata gama de curenti de joasa si medie frecventa), laserterapie, moorpacking, ultrasunet, magnetodiaflux precum si sedinte de kinetoterapie desfasurate sub indrumarea kinetoterapeutilor nostri, intr-o sala moderna ce beneficiaza de toata aparatura necesara reluarii cat mai rapide a activitatii cotidiene si sportive a pacientilor.

Relaxare la Spa!

Ritmul alert de viata in care traim, stresul cotidian ce se adauga in fiecare zi, ne obliga sa beneficiem de momente de relaxare pentru a putea face fata presiunii zilnice.

Oamenii au din ce in ce mai putin timp pentru ei si fiecare dintre noi merita o zi de rasfat, numai pentru el, un masaj cu uleiuri aromate sau poate sub o ploaie de picaturi calde, o baie relaxanta intr-o cada cu cromoterapie si sonoterapie.

La "Diamed Spa” beneficiezi de oportunitatea de a-ti relaxa mintea, corpul si sufletul oferindu-ti un echilibru perfect, atat mental, cat si emotional.
Modifica descrierea

Pareri despre "Centrul Medical Diamed Center" (1)

thimora pe 07.09.2010 (12:46)

Mi-am facut analizele la Diamed si totul a fost ok.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Centrul Medical Diamed Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat