Centrul medical MED-AS Sfanta Maria

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Bd. Ion Mihalache, nr. 37-39 (in incinta Spitalului Sfanta Maria), parter Bucuresti
Telefon:
021 222.22.78
Fax:
021 222.22.79
Web:
http://www.med-as.ro
Modifica date de contact

Descriere "Centrul medical MED-AS Sfanta Maria"

Med-As si-a inceput activitatea in anul 2003 prin deschiderea primei clinici medicale in Bucuresti, Med-As Gabroveni. Gama de servicii medicale oferite a fost completata la inceputul anului 2004, prin inaugurarea Laboratorului Central Med-As de analize medicale.

Extinderea companiei a continuat in urmatorii patru ani prin deschiderea a doua laboratoare, unul in incinta Policlinicii Titan si un al doilea in orasul Giurgiu, a unui Centru de imagistica medicala, precum si a unei clinici medicale complete si performante, Med-As Professional.

Astfel, ne-am dorit sa aducem in activitatea medicala un suport consistent de specialisti si tehnica de varf, care sa asigure calitate, eficienta si rapiditate in derularea programelor de promovare si imbunatatire a starii de sanatate a populatiei.
Categorie: Spitale
Modifica descrierea

Pareri despre "Centrul medical MED-AS Sfanta Maria" (1)

gabrov mada pe 19.04.2012 (21:09)

o clinica de talia MED-AS nu ar trebui sa se preteze la practici ilegale.

Probabil multi dintre voi se intreaba cum de au aparut asa multe clinici private, mai ales in Bucuresti, sau cum supravietuiesc caci nu cred ca s-ar duce cineva cu probleme de sanatate la o clinica aflata intr-un apartament de bloc …
Asta pana mi-a povestit o amica de-a mea ce-a patit cand s-a angajat la Medas. Dupa cateva saptamani in care nu prea a avut pacienti, i s-a pus in fata un teanc de Fise de Trimitere, semnate deja de un medic de familie, pe care nu trebuia decat sa-si puna parafa de medic specialist, pacientii nu era de față, probabil nici nu exista sau sunt fosti pacienti care au ramas in baza de date a clinicii iar acum le sunt folosite datele personale.
Din cate stiu, Casa de Asigurari deconteaza consultatia firmelor medicale private in functie de numarul de Fise de Trimitere parafate de medicul de familie si de medicii clinicii respective, fara a verifica insa daca acel pacient a fost sau nu la acel spital.
Verificarea biletelor de trimitere este anevoioasa, nu exista un sistem informatic unitar unde sa poti verifica tu, ca fost pacient al unei clinici private, ce bilete de trimitere s-au generat pe numele tau si sunt sanse nule ca politia sa bata la usa pacientilor care apar pe cele 20-25 de fise decontate de un medic pe zi .
In acest mod se fraudeaza sistemul medical romanesc si ne mai intrebam de ce nu sunt bani pentru pastile sau dotari medicale, iar spitalele romanesti arata cum arata in conditiile in care fiecare angajat plateste CAS lunar.
Mai mult ca sigur ca Medas nu este unica clinica care face astfel de ilegalitati.
In caz ca mai sunt doctori care au fost pusi in aceeasi situatie sa spuna caci doar asa vom elimina abuzurile din spitalele si clinicile romanesti.
Sper ca organele abilitate sa faca verificari in acest sens, asta daca le pasa, insa mai mult ca sigur, mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi ne vom lovi de hibele sistemului medical romanesc.
Daca doresti poti sa stergi comentariul dar ar fi corect ca lumea sa stie ce se intampla.
Multumesc.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Centrul medical MED-AS Sfanta Maria"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat