Centrul Medical Sf. Alexandru

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
str Rosia Montana, nr. 4, bl. O5, ap. 3 Bucuresti
Telefon:
0371 14.62.44
Fax:
021 771.53.03
Web:
http://www.sfalexandru.ro/
Email:
cmsfalexandru@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Centrul Medical Sf. Alexandru"

Centrul Medical Sf. Alexandru din Bucuresti sector 6 a luat ființă în 1997 prin eforturile a doi medici specialițti cu specialități complementare:

* Dr. Radu Alecsandru - medic primar Medicina internă și Nefrologie, șeful secției de Medicina internă- Nefrologie de la spitalul Prof. Dr. C-tin Angelescu București, Doctor în Stiințe Medicale.
* Dr. Radu Adriana Claudia - medic primar de laborator la Spitalul Clinic Colentina București.

Experiența profesională și organizatorică din clinici universitare din Romania și Austria a celor doi medici a permis dezvoltarea armonioasă a acestui asezământ medical ambulatoriu.


Serviciile medicale se desfățoara în următoarele domenii:

* medicina internă, cardiologie, nefrologie cu explorari adiționale: EKG de repaus, EKG de efort submaximal si maximal pe covor rulant sau bicicleta, test Holter EKG, ecografie generală, de sân, de tiroidă, de părți moi și cardiacă, oscilometrie, osteodensitometrie, fizioterapie, electroterapie (curenți interferențiali, diadinamici, ultrasunete)
* laborator clinic : hematologie, biochimie, bacteriologie, imunologie, parazitologie, citologie, serologie,virusologie.
* medicina de familie
* medicina muncii

Activitatea domeniilor clinice și a explorarilor complementare este coordonată de Dr. Radu Alecsandru, medic primar în două specialități , comptență în ecografie generală, doctor în științe medicale (1987) cu o experiență clinică și didactică universitară de peste 35 de ani.
Autor a 72 de lucrări publicate în țară și străinătate, membru plin al Asociației Europene de Dializa și Transplant, fondator al primului centru de hemodializă cronică din Romania 1974 Clinica Carol Davila București și lector al primului curs postuniversitar de Nefrologie 1976 pentru medicii specialiști în medicina internă.
Modifica descrierea

Pareri despre "Centrul Medical Sf. Alexandru" (3)

Kises pe 27.01.2011 (16:22)

Analizele se iau in functie de programare, fara durere si foarte repede. In 2 zile primesti rezultatul, care este elocvent. O recomand cu caldura.

Catalina pe 08.11.2011 (12:12)

Nimic

Medicul Radu Alecsandru nu are abilitatile necesare sa comunice cu pacientii. Am fost foarte nemultumita de felul in care s-a purtat atunci cand am fost sa imi fac o ecografie. Nu as recomanda nimanui sa mearga la el.

Miron Elena Simona pe 15.11.2016 (16:24)

Atat Laboratorul de analize , unde mi-am facut de 3 ani incoace analizele cat si Dl doctor Radu Alexandru au numai cuvinte de lauda.
Analizele se recolteaza ok , doamnele asistente au mana foarte usoara, sunt foarte dragute si amabile, iar rezultatele sunt gata in 2-3 zile pentru cele uzuale.Domnul doctor mi s-a parut un om extraordinar, am fost cu baiatul la un control la prostata, la ecografie si am stat de vorba vreo ora si jumatate, timp in care am vorbit de toate(e adevarat ca nu mai avea nici o programare dupa noi)dar ne-a prins tare bine discutia cu d-l doctor.Recomand cu caldura si incredere si Laboratorul si pe d-l doctor.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Centrul Medical Sf. Alexandru"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat