Centrul metodologic de reumatologie prof. dr. ION STOIA

0.0
0 voturi / 11 pareri
Adresa:
Str. Thomas Masaryk, nr. 5 Bucuresti
Telefon:
021 311.67.25, 021 211.68.48
Fax:
021 211.68.48
Email:
centrulbolireuma@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Centrul metodologic de reumatologie prof. dr. ION STOIA"

Servicii medicale
Sectia I si II reumatologie - corticoterapie locala - osteodensitometrie cu raze X - diagnosticul si tratamentul bolilor reumatice - ECG - examinare Shaw si bilant art. muscular - fizioterapie - gimnastica medicala - tratament general, local ANS, AIS si tratament adjuvant: vitamine, calciu volumetrie.
Sectia III reumatologie - corticoterapie locala - osteodensitometrie cu raze X - diagnosticul si tratamentul bolilor reumatice - kinetoterapie - terapia cu laser cu putere mica.
Laborator radiologie: - explorari radiologice ale tubului digestiv - radiografii abdominale - radiografii craniofaciale, radiografii osoase - radiografii si radioscopii pulmonare
Laborator fizioterapie: - electroterapie analgetica si de stimulare musculara magnetoterapie - impachetari cu parafina (termoterapie) - kinetoterapie - magnetoterapie - masaje medicale si de intretinere - proceduri de fizioterapie - recuperare locomotorie in afectiuni reumatismale degenerative si inflamatorii, posttraumatice - recuperare locomotorie postartroplastii totale si partiale de sold si genunchi - terapie cu curenti de frecventa medie, in aplicatii bi- si cvadripolare- curenti de inalta frecventa: ultrasunete, ultrascurte - terapie cu curenti de joasa frecventa (ionogalvanizari, curenti diadinamici) - ultrasonoterapie. Laborator analize medicale: - investigatii biochimice curente din ser, plasma, sange, urina - analize hematologice uzuale - CK, LDH, lipaza, lactat, amoniemie, HDL-colesterol - diagnostic imunologic - diagnostic microbiologic Farmacie: - medicamente si solutii injectabile etc. pentru bolnavii cronici din spital. Laborator analize medicale: - investigatii biochimice curente din ser, plasma, sange, urina - analize hematologice uzuale - CK, LDH, lipaza, lactat, amoniemie, HDL-colesterol - diagnostic imunologic - diagnostic microbiologic
Categorie: Spitale
Modifica descrierea

Pareri despre "Centrul metodologic de reumatologie prof. dr. ION STOIA" (11)

Badica Magdalena pe 29.11.2010 (16:02)

Buna ziua . Ma numesc Badica Magdalena si as dori sa-mi prescrieti si mie un tratament pentru diacnosticul de POLIARTROPATIE de TIP INFLAMATOR. Am mers la mai multi medici din diferite spitale si nu m-i s-a dat nici un fel de tratament.Nu pot sa mai merg ma dor toate oasele . Va rog respectos sa-mi spune-ti ce sa fac.Am ajuns in pragul disperarii.

catre D-na Badica Magdalena pe 30.11.2010 (14:23)

Buna ziua,
urmare mesajului dvs va comunicam ca nu va putem oferi astfel de informatii prin intermediul internetului, fara sa fiti consultata de medicul reumatolog. Pentru programari puteti suna la numarul de telefon 021/317.50.25, luni/vineri, orele 08.30 - 19.00

Comenteaza
dicu valentin pe 14.12.2010 (14:54)

buna ziua ,am si eu o intrebare daca nu va suparati. o am pe soacra mea care sufera de Poliartrita reumatoida ,si este din timisoara cum pote sa procedeze sa vina la tratament la dumnavastra,si la cat se ridica costul unui tratament.are asigurare medicala. va multumesc cu stima

padurariu lorica pe 27.01.2011 (12:34)

Sotul meu sufera de spondilita anchilopoetica stadiul 3 spre 4,si as vrea sa stiu daca ar putea ajunge in acest centru si a i se stabili o medicatie corespunzatoare.Mentionez ca nu i s-a prescris nici un tratament pentru a stopa aceasta boala ci doar antiinflamatoare cum ar fi ARCOXIA de 90 mg.

rauta valerica pe 18.08.2012 (19:30)

mi-a placut totul nu ai ce reprosa.ma simt mai bine fata de cum m-am dus prima oara

Popescu Constanta pe 03.10.2012 (18:53)

Nu am putut sa contactactez telefonic pe nimeni din aceast institut. Regret sa constat ca nu pot sa.mi formez nici o parere despre institutia dvs. Sper sa nu fie numai reclama de pe net.

La numarul de telefon 021 317 50 25 anuntat pe site ca se fac programari nu raspunde nimeni zile intregi. Personalul nu este deloc aproape de pacienti avand in vedere ca este vorba de oameni care se deplaseaza cu greutate, pacienti varsnici, de multe ori din provincie.
Va rog imbunatatiti site-ul, anuntati in ce zile se fac programari si la ce alte numere de telefon, inafara celui mai sus rubricat se poate contacta institutia dvs.
Se acorda consultatii cu plata?
Recomandarea de la medicul de familie, valabila 30 zile, de cele mai multe ori nu se poate onora pentru ca programarea si contactarea unitatii dvs. spitalicesti este imposibila.
Va multumesc pentru raspuns,

Mircea pe 28.05.2013 (16:50)

Buna ziua! Sunt din Campina, am 60 ani si am fost diagnosticat cu "fasceitacalcaniana " la piciorul drept. Am efectuat niste proceduri , dar nu prea am simtit nici o imbunatatire a starii. In Centrul Dv pot efectua oarece analize in acest scop? Multumesc!

Mi-ar place saprimesc raspuns!

Maria pe 09.07.2014 (00:24)

Acest spital este unicat fiind cel mai bun din lume avînd cei mai buni profesionişti în-arta medicală.De o curăţenie exemplară, începînd de la portar de o amabilitate rară,totul te cucereşte şi te vindecă de la prima consultaţie îţi redă sănătatea-făcînd din actul medical o adevărată artă.

Domnul care programează uneori răspunde că nu mai sînt locuri

Maria pe 09.07.2014 (00:25)

Acest spital este unicat fiind cel mai bun din lume avînd cei mai buni profesionişti în-arta medicală.De o curăţenie exemplară, începînd de la portar de o amabilitate rară,totul te cucereşte şi te vindecă de la prima consultaţie îţi redă sănătatea-făcînd din actul medical o adevărată artă.

Domnul care programează uneori răspunde că nu mai sînt locuri

jean pe 31.03.2015 (10:28)

-

Am sunat de multe ori pentru programare si intentionat nu raspunde nimeni. Imposibil sa ti se raspunda la acest numar de telefon. Sigur este scos din priza telefonul ca sa nu fie ,,deranjati". Asa ceva poate mai intalnesti in lumea a lll-a. Lipsa de respect fata ge semenii lor.

Violeta pe 14.05.2015 (08:51)

Am sunat pt programare de 2 zile si nu binevoieste sa raspunda cineva..Bataie de joic!

Ana pe 20.08.2018 (11:59)

Am sunat de multe ori pentru programare si intentionat nu raspunde nimeni.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Centrul metodologic de reumatologie prof. dr. ION STOIA"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat