Chelsea Sport Club

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Cuza Voda nr.51 Bucuresti
Telefon:
021 222.09.29, 031 106.42.73, 0747 01.61.06
Web:
http://www.chelsea-bucuresti.com
Modifica date de contact

Descriere "Chelsea Sport Club"

Tirul cu arcul sau Kyudo este practicat ca o metodă de dezvoltare psihică, morală şi spirituală. Se spune că o lovitură reuşită în tirul cu arcul nu este doar aceea care atinge ţinta chiar în centrul ei, ci aceea despre care se spune că săgeata este în mijlocul ţintei încă dinainte de a fi trasă.

Scoala de fotbal Chelsea Bucuresti se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5- 14 ani. Selectia si antrenamentele, sunt conduse de antrenori de specialitate, licentiati Uefa si absolventi de facultati de educatie fizica si sport cu specializarea fotbal, care dau dovada de profesionalism, pregatind copii in vederea participarii la competitii.
Categorie: Cluburi sportive
Modifica descrierea

Pareri despre "Chelsea Sport Club" (2)

d_sly1 pe 18.03.2011 (12:36)

Cursurile de tae-bo sunt grozave. Instructorii au grija ca toti sa inteleaga exercitiile si sa le execute corect. Sala este foarte spatioasa. In plus, organizeaza si cursuri de autoaparare si execursii .Si locatia la 10 min de Unirea e foarte buna. II recomand din toata inima.

Au programul destul de redus. Cursurile sunt majoritatea intre orele 7-9 seara in timpul saptamanii.

angelitza2010 pe 22.03.2011 (21:36)

De doua luni merg la cursurile de tae-bo si pot sa spun k instructorii sunt grozavi, chiar se face treaba serios, iar cand pleci de acolo ai un tonus foarte bun si multa energie. Sala este foarte incapatoare, iar preturile la abonamente sunt foarte ok... Ce este interesant este faptul ca se organizeaza si excursii de grup. De asemenea au si cursuri de autoaparare, in week-end se fac si sedinte de pilates. Locatia este una centrala ceea ce reprezinta un alt avantaj.

Mi-ar placea sa aiba in fiecare zi program la taebo, seara!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Chelsea Sport Club"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat