Chocolat - Piata Dorobanti

4.5
6 voturi / 7 pareri
Adresa:
Strada Radu Beller nr. 13 Bucuresti
Telefon:
021 230.23.83
Web:
http://www.chocolat.com.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Chocolat - Piata Dorobanti"

L-V : 09.00-23.00
S-D : 09.00- pana la ultimul client Modifica programul

Descriere "Chocolat - Piata Dorobanti"

Va intrebati cum arata combinatia dintre o cofetarie, o brutarie, un bistro si o cafenea? Daca doriti sa aflati, Chocolat va asteapta in fiecare zi.
Modifica descrierea

Pareri despre "Chocolat - Piata Dorobanti" (7)

pupisori pe 02.04.2010 (13:32)

Ei, pe vremea cand lucram in zona Dorobanti, la o celebra clinica de chirurgie estetica, o luam pe jos pana la tramvaiul 34 oprindu-ma la Chocolate pentru a cumpara ceva bun pentru acasa. Cum am spus, este foarte tare ideea aceasta de brutarie/bistro/cafenea, exact ca in reclama de la televizor pentru credit de la banca.
Pacat ca acum nu ma mai invart in aceste cercuri....mi-e foarte dor de jobul meu si mai ales de Chocolat!!!!!

sandrapetrusca pe 02.04.2010 (16:04)

Chiar daca sunt studenta exista momente in care pofta de ceva buuuuun este cu mult mai mare decat puterea de a rezista. La cat de bine miroase si la cum arata dulciurile de acolo fiecare moment este special. Ambianta este foarte placuta si pentru o vineri seara de exemplu, este locul perfect.

tmarcela2009 pe 04.04.2010 (22:21)

" Chocolat " , dulce " Chocolat ". Din prima clipa in care ne-am " cunoscut " ne-am " imprietenit " si suntem de nedespartit. Imi face cea mai mare placere sa pot savura cel mai bun cremsnit pe care l-am gustat vreodata alaturi de cea mai racoritoare limonada. Asa imi incarc de fiecare data bateriile cand ne intalnim si ne punem la vorba ca doua prietene adevarate..........................

kpshunik pe 12.04.2010 (21:26)

eu stiu de mult timp bistro chocolat si ori de cate ori trec pe acolo si am pofta de cate ceva de la ei, ma opresc sa cumpar cate ceva....
mai nou am invatat-o si pe fetita mea sa manance de la ei chiar daca sunt micuta si am doar doi anisori, imi place si mie sa mananc ca toti oamenii mari....
pana si sotul meu care este de origine turca adora produsele lor, si cred ca sunt recunoscuti pentru faptul ca nu prea vor nici in ruptul capului sa guste preparatele culinare ale altor tari...

CornelushaDob pe 13.04.2010 (17:36)

Si mie imi place la Chocolat. Desi au preturi cam piperate si portii cam mici :)) Au totusi atmosfera aia de rasfat. Cand intri acolo te simti superstar. Bravo lor pentru asta!

bby pe 13.04.2010 (18:25)

Extraordinare produsele, merita toti banii. Atmosfera e placuta, muzica buna, un loc bun sa iesi la o cafea si ceva dulce cu cineva deosebit :)
Singurul minus a fost uneori la personal, par destul de plictisiti.

Radu pe 24.08.2010 (17:17)

Prajiturile.Painea aia cat casa e ok, daca ai o familie numeroasa o termini in 1 saptamana.Atmosfera.Mobila.

Fumatul e un mare minus la Chocolat.Toate produsele lor sint imbibate de fum si asta e destul de dezgustator.Si ma deranjeaza si jeturile alea de apa care de fapt nu te racoresc deloc, am observat ca pe multi i-a apucat chestia asta....ventilatoarele sint o idee mai buna.Aerul conditionat e setat la minim.Pacat fiindca ne-am cam topit de caldura lunile astea.Nu mi-a placut cand s-au extins pe trotuar mai mult decat e de bun simt dar si-au revenit...Probabil ca cei care nu au fost intr-o tara civilizata considera ca masinile si mesele de la cafenele care sufoca trotuarul e semn de bon ton....Nu e.E semn de proasta crestere si nepasare.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Chocolat - Piata Dorobanti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat