Chopstix in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0737 99.78.43
Email:
cotroceni@chopstix.ro
Modifica date de contact

Descriere "Chopstix"

Povestea Chopstix începe în urmă cu 6 ani. încă de la deschiderea din 2008, Chopstix a vrut să împărtășească românilor cunoștințele legate de prepararea mâncărurilor din bucătăria asiatică traditională, dar și din cea modernă. în fiecare zi am dus mai departe pasiunea pentru ceea ce facem și ne-am dorit să devenim din ce în ce mai buni. Vrem ca toți clienții noștri să știe faptul că folosim legume și carne proaspete.

Evităm produsele congelate pentru că știm cât de importantă este o alimentație echilibrată. Zilnic utilizăm pentru rețetele noastre ingrediente sănătoase, fiind conștienți de beneficiile pe care le oferă acestea. Toți cei care ne aleg produsele, aleg calitatea și prospețimea. Diversitatea este un elemente definitoriu pentru Chopstix. în vitrinele noastre veți observă mereu peste 30 de feluri de preparate din bucătăria asiatică: mâncare gătită cu pui sau vită, salate, orez și noodles amestecate cu legume, carne sau diverse sosuri.

Ne asumăm provocarea de a deveni din ce în ce mai buni prin promptitudine și prin calitatea produselor cu care dorim să ne remarcăm de fiecare dată.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Chopstix"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat