Christian Tour

1.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Bd. Stefan cel Mare 5 Bucuresti
Telefon:
021 211.11.49
Fax:
021 211.11.39
Web:
http://www.christiantour.ro/
Email:
stefancelmare@christiantour.ro
Modifica date de contact

Program "Christian Tour"

luni-vineri: 10.00-19.00 Modifica programul

Descriere "Christian Tour"

"Totul a inceput acum mai bine de 15 ani, cind impreuna cu alti entuziasti am descoperit muntele. Am descoperit sentimentul de libertate pe care ti-l da fiecare loc nou in care ajungi si bucuria evadarii din agitatia urbana.

Trei ani mai tirziu am luat atitudine si am infiintat scoala de ghizi “Christian Adventure”. Vroiam sa le aratam cit mai multor oameni cat de accesibile sunt aceste clipe minunate. Dupa succesul pe care l-a avut scoala, speram noi ca am reusit.

In mod firesc, pasul urmator presupunea sa iesim din granitele Romaniei. Astfel, am infiintat agentia de turism Christian Tour. Acest lucru se intimpla in 1997. Pentru ca nu intentionam sa ne uitam inceputurile, logoul brandului proaspat creat trebuia sa contina cel mai important simbol al acelor clipe minunate de la munte: Sfinxul din Bucegi.

In 2007 Christian Tour a implinit 10 ani. In tot acest rastimp am invatat ce inseamna o vacanta perfecta din punctul tau de vedere, al turistului.

Inspira-te din site-ul nostru. Alege-ti vacanta dupa gusturile, bugetul si nevoile tale. Vino apoi la una dintre agentiile Christian Tour sau la una dintre agentiile noastre partenere din tara pentru mai multe idei si informatii despre viitoarea ta vacanta de vis. Te asteptam!"
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Pareri despre "Christian Tour" (2)

iolandadrimbei pe 21.11.2010 (18:56)

este o agentie serioasa de la care nu ai surprize neplacute.ceea ce promite nu sint doar vorbe in vint totul a decurs perfect cu cele spuse nu fac reclame mincinoase.

Neplacut a fost cu unii din angajatii agentiei din Stefan cel Mare care in afara de aroganta si nepasare mi s-au parut destul de nepoliticosi

Carmen Calin pe 11.10.2016 (15:54)

Conceptul ‘SENIOR VOYAGE” detinut de Christian Tour este o mare pacaleala. Detalii pe : http://seniorvoyage1.blogspot.ro/

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Christian Tour"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat