Cinnabon in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "Cinnabon"

Preparate după o rețetă unică, rulourile Cinnabon au devenit celebre în întreaga lume datorită ingredientului special prezent în toate produsele brandului – legendara scorțișoară Makara.

Această scorțișoară specială a fost descoperită pe vârfurile munților din Indonezia și este preparată cu cea mai mare grijă, printr-un proces unic de măcinare la temperatură controlată, prin care se păstrează prețioasele uleiuri volatile, accentuând gustul și aroma dulce și plăcută.

În fiecare brutărie Cinnabon delicioasele rulouri sunt preparate pe parcursul întregii zile, chiar sub ochii clienților. Astfel, fiecare rulou Cinnabon servit și consumat aici a fost scos din cuptor de mai puțin de 60 de minute.

Într-o lume a modelor trecătoare, un rulou cu scortisoară Cinnabon, proaspăt scos din cuptor, este o recompensă de modă veche, care va rămane cel mai minunat răsfăt. Gustul și aroma dulce și plăcută a scorțișoarei fac parte din experiența unică și de neuitat a unei vizite la brutăria Cinnabon, care va fi de fiecare dată deosebit de plăcută.
Te așteptăm să ne vizitezi în AFI Palace Cotroceni!

Cinnabon este lider în domeniul rulourilor cu scorțișoară. Brandul a fost lansat în 1985 în Seattle, SUA și a devenit în scurt timp foarte cunoscut, având în prezent peste 600 de brutării în peste 30 de țări. Prezent în România din octombrie anul trecut, lanțul internațional de brutării Cinnabon a inaugurat deja 3 locații în București, iar anul acesta în luna aprilie alte două au fost deschise în AFI Palace Cotroceni .

Cele mai cunoscute produse sunt: Classic Cinnabon, Pecanbon Caramel și sticksurile Cinnabon, iar dintre băuturi Mochalatta Chill, fiind unele dintre cele mai poftite produse din meniu.

Atuuri:

Cea mai bună SCORȚIȘOARĂ din lume
Cele mai fine, cele mai proaspete ingrediente
Proaspăt preparate în fața clienților
Categorii: Snack, Cofetarii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Cinnabon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat