Clinica Anima Delfinului

0.0
0 voturi / 7 pareri
Adresa:
Sos. Pantelimon nr. 245 ( Pta Delfinului) Bucuresti
Telefon:
021/ 9838
Web:
http://www.clinica-anima.ro
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Anima Delfinului"

Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca concepul de ingrijire medicala “aproape de tine”.

Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale. La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Reteaua de clinici Anima este compusa din patru centre medicale, localizate in zonele Victoriei, Delfinului, Pipera si Titan din Capitala, la care se adauga un laborator de mare capacitate, un centru de excelenta in Homeopatie si unul in Osteodensitometrie. In mai putin de 6 luni de la infiintarea lantului, clinicile Anima opereaza in cele patru unitati cu peste 60 cabinete medicale, acoperind toate specialitatile medicale : medicina de familie, Alergologie, Boli Infectioase, Cardiologie, Dermatologie, Diabet si Boli de Nutritie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Homeopatie, Medicina Interna, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, ORL, Stomatologie, Ortopedie, Pediatrie, Pneumoftiziologie, Psihiatrie, Radiologie, Reumatologie, Urologie.

Clinica Anima Victoriei
Str. Buzesti nr. 75-77( Pta Victoriei)

Clinica Anima Titan
Str. Nicolae Grigorescu nr. 20, Bl. CA 14, sector 3

Clinica Anima Delfinului
Sos. Pantelimon nr. 245 ( Pta Delfinului)

Clinica Anima Nusco Tower
Sos Pipera nr. 42, mezanin, Nusco Tower, sector 2

Pana la sfarsitul anului 2011, dorim sa fim la 10 minute distanta de casa sau locul tau de munca cu 20 de centre medicale.
Programari : 021/ 9838
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Anima Delfinului" (7)

DDita pe 11.01.2011 (09:03)

Am ajuns aici trimisa de noul meu medic de familie de la Anima titan. E o clinica mare si foarte frumoasa, nu ma asteptam.

elena pe 26.01.2011 (11:32)

vreau si eu un nr de tel va rog

anca pe 24.03.2011 (11:58)

nu sunt seriosi!te programezi la ei si dupa o ora te suna sa te reprogrameze,medicii nu vin pt un singur pacient,informatiile spuse la tel nu coencid cu cele din clinica,am platit mai mult.mi-au zis ca

anca pe 24.03.2011 (12:01)

mi-au zis ca se primeste cu bilet de la medicul de fam care lucreaza cu CASMB iar in clinica am platit pretul intreg,la acea specialitate nu primeau cu bilet de trimite...neseriozitate si pers necalificat..vai de ea de clinica

Comenteaza
sunt niste neseriosi pe 29.08.2011 (19:55)

Am achizitionat un voucher in care erau mentionate doua clinici, cea din Victoriei si cea din Delfinului. Cand am sunat sa fac o programare pentru cea din VIctoriei mi s-a spus ca a fost o graseala, oferta era doar pentru Delfinului. Nu stiu cum sunt medicii, dar prima impresie este foarte proasta.

cristina.badea pe 30.08.2011 (12:31)

ce urat! poti sa faci o plangere la opc. teoretic sunt obligati sa respecte ce era trecut in oferta. daca au gresit, sa isi asume asta fiindca tu nu ai nicio vina.

Comenteaza
Ana pe 17.05.2012 (13:08)

Tot ce pot sa spun de aceasta clinica este ca personalul nu este profesionist, nu dau informatiile corecte si nu sunt in stare sa faca ceea ce li se cere. Plus ca vi cu trimitere de la medicul de familie si te pune sa platesti taxe de 19 ron pentru ceeee nu am inteles. Pe scurt sa nu ma lungesc mult sunt neseriosi, personal necalificat si servici proaste.

Bela pe 21.07.2012 (19:43)

Si eu m-am lovit de neseriozitatea lor.
Am vrut o endoscopie la Dr Ditoiu care figura le ei pe site, numai ca ..... dr Ditoiu nu mai lucreaza le ei de doi ani, iar endoscopie nu fac desi... cica au gastroenterologie.
Singurul punct bun este ca mi-au zis sa-l caut pe net pe dr Ditoiu si l-am gasit.
Te miri ca pleaca doctorii de la ei??

Ama pe 07.08.2012 (11:07)

Personalul de la receptie strica totul in clinica aceasta ,nu sunt persoane competente pentru a lucra cu oamenii,mi-au facut programare si surpriza cand m-am dus nu existam in lista de pacienti ,cand am primit rezultatul la analize eu nu m-am uitat atunci pe loc ,cand ajung acasa am constatat ca mi-au dat altceva ...,nu va recomend sa mergeti la clinica aceasta ..,sunt neseriosi

Comenteaza
ina pe 22.05.2013 (11:26)

am fost racolata in hipermarcheul Cora de o dra. spunindu-mi ca o sa fiu sunata de i cam intr-o luna sa fac analiza gratuit, insa nici dupa 3 luni nu s-a intimplat. Am sunta eu, am facut o programare la medicul de familie si astazi am o intrevedere cu d-ei sa o cunosc, dupa aces episod o sa va povestesc ce mi s-a imtimplat.

Alexandru pe 29.05.2017 (20:24)

MI-a placut odata cand te acoperea cu oferte,prime-am programari pentru analize fara ca eu sa sun la ei,timpul pentru asteptare era scurt si aerau fonduri.

De cate ori ajung la ei,,nu au fonduri,,
La un salariu de 3000 roni pe cartea de munca,,oare cat intra in contributia de sanatate si culmea ,nu au fonduri ,nici de analizele banale de sange..
Programari de la o sapt la trei..Este vorba de Anima Titan si altele

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Anima Delfinului"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat