Clinica Anima Nusco Tower

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Sos Pipera nr. 42, mezanin, Nusco Tower, sector 2 Bucuresti
Telefon:
021/ 9838
Web:
http://www.clinica-anima.ro
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Anima Nusco Tower"

Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca concepul de ingrijire medicala “aproape de tine”.

Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale. La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Reteaua de clinici Anima este compusa din patru centre medicale, localizate in zonele Victoriei, Delfinului, Pipera si Titan din Capitala, la care se adauga un laborator de mare capacitate, un centru de excelenta in Homeopatie si unul in Osteodensitometrie. In mai putin de 6 luni de la infiintarea lantului, clinicile Anima opereaza in cele patru unitati cu peste 60 cabinete medicale, acoperind toate specialitatile medicale : medicina de familie, Alergologie, Boli Infectioase, Cardiologie, Dermatologie, Diabet si Boli de Nutritie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Homeopatie, Medicina Interna, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, ORL, Stomatologie, Ortopedie, Pediatrie, Pneumoftiziologie, Psihiatrie, Radiologie, Reumatologie, Urologie.

Clinica Anima Victoriei
Str. Buzesti nr. 75-77( Pta Victoriei)

Clinica Anima Titan
Str. Nicolae Grigorescu nr. 20, Bl. CA 14, sector 3

Clinica Anima Delfinului
Sos. Pantelimon nr. 245 ( Pta Delfinului)

Clinica Anima Nusco Tower
Sos Pipera nr. 42, mezanin, Nusco Tower, sector 2

Pana la sfarsitul anului 2011, dorim sa fim la 10 minute distanta de casa sau locul tau de munca cu 20 de centre medicale.

Programari : 021/ 9838
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Anima Nusco Tower" (1)

titilincu pe 24.01.2012 (21:50)

nu mi-a placut nimic

tot nimic. doctori stresati iar clinica minte oamenii cu doctori incompetenti si prost platiti.totul e un polei si un sclipici pe dinafara. sa nu va inscrieti la nici un medic de familie acolo. medicii sint stresati ....

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Anima Nusco Tower"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat