Clinica Anima Titan

0.0
0 voturi / 5 pareri
Adresa:
Str. Nicolae Grigorescu nr. 20, Bl. CA 14, sector 3 Bucuresti
Telefon:
021/ 9838
Web:
http://www.clinica-anima.ro
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Anima Titan"

Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca concepul de ingrijire medicala “aproape de tine”.

Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale. La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Reteaua de clinici Anima este compusa din patru centre medicale, localizate in zonele Victoriei, Delfinului, Pipera si Titan din Capitala, la care se adauga un laborator de mare capacitate, un centru de excelenta in Homeopatie si unul in Osteodensitometrie. In mai putin de 6 luni de la infiintarea lantului, clinicile Anima opereaza in cele patru unitati cu peste 60 cabinete medicale, acoperind toate specialitatile medicale : medicina de familie, Alergologie, Boli Infectioase, Cardiologie, Dermatologie, Diabet si Boli de Nutritie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Homeopatie, Medicina Interna, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, ORL, Stomatologie, Ortopedie, Pediatrie, Pneumoftiziologie, Psihiatrie, Radiologie, Reumatologie, Urologie.

Clinica Anima Victoriei
Str. Buzesti nr. 75-77( Pta Victoriei)

Clinica Anima Titan
Str. Nicolae Grigorescu nr. 20, Bl. CA 14, sector 3

Clinica Anima Delfinului
Sos. Pantelimon nr. 245 ( Pta Delfinului)

Clinica Anima Nusco Tower
Sos Pipera nr. 42, mezanin, Nusco Tower, sector 2

Pana la sfarsitul anului 2011, dorim sa fim la 10 minute distanta de casa sau locul tau de munca cu 20 de centre medicale.

Programari : 021/ 9838
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Anima Titan" (5)

DDita pe 11.01.2011 (08:57)

Dna. Dr. Este foarte amabila si clinica este frumoasa, un se compara cu policlinica titan si in plus te poti programa

aurelia pe 24.03.2011 (12:14)

regret ca am fost la ei!clinca arata bine,dar serviciul calitativ zero.ar fi trebuit sa imi dea banii inapoi.dupa ce ma suna de doua ori sa ma reprogrameze am mai luat si o ciuperca de la ei..m-am dus sa ma tratez la alta clinica,vii cu o boala si pleci cu doua...vai de ei,neseriosi

ionescu cristian pe 09.07.2013 (12:06)

Cum esti primit la inscriere la medicul de familie, fiind interesul sau.

Ulterior se schimba situatia daca mergi sa rezolvi ceva probleme de sanatate,flit total.Nu va sfatuesc sa va inscrieti la dr.MIRONESCU.

Stela pe 25.11.2013 (12:28)

Medicii sunt OK.

Programarile. Daca nu te programezi cu o luna inainte, risti sa platesti 20 lei o EXTRA PROGRAMARE,care este contrara normelor medicale. PLATA se face cf.Ordinului Casei Nationale de Asigurari de sanatate nr.44/53/2010, numai atunci cand soliciti o programare inaintea unei unei programari initiale si cu toate astea incearca. In saptamana in care trebuie sa faci programare,ti se spune ca nu mai sunt locuri si trebuie sa faci EXTRA PROGRAMARE cu 20 lei si ai loc si ora la medicul tau. ILEGALITATE..........

agache luiza pe 14.01.2014 (15:55)

mia placut cum arata dar vreau sa stiu daca se face anestezie ca mie mie foarte firica de stomatolog

nu e ceva ce nu mia placut

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Anima Titan"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat