Clinica Bioderm Medical Center - Eminescu

0.0
0 voturi / 10 pareri
Adresa:
Strada Mihai Eminescu nr. 42 Bucuresti
Telefon:
0745 33.83.33, 0722 33.83.83
Web:
http://www.bioderm.ro
Modifica date de contact

Program "Clinica Bioderm Medical Center - Eminescu"

Luni-Vineri 09:00-20:00 Sâmbătă 08:00-14:00 Modifica programul

Descriere "Clinica Bioderm Medical Center - Eminescu"

Bioderm Medical Center furnizează servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul şi educaţia pacienţilor cu afecţiuni dermatologice. Echipa de profesori şi doctori în ştiinţe medicale, medici primari şi specialişti, diagnostichează şi tratează sute de cazuri de cancer de piele, având experienţă în depistarea precoce a acestor afecţiuni, factorul cheie al pronosticului.



Bioderm Medical Center promovează folosirea echipamentelor şi a tehnologiilor de vârf în domeniul laserelor chirugicale: cosmetice şi reparatorii, vasculare şi a echipamentelor de diagnosticare precoce a cancerului, exemplu fiind MoleMax II şi Dermalite, oferind astfel cele mai eficiente soluţii pacientului nostru.



Probleme cu aspectul dentiţiei Dumneavoastra? Stomatologia estetică rezolvă fără complicaţii nemulţumirile legate de culoare, pete colorate, poziţii inestetice ale dinţilor prin metode minim sau deloc invazive : bleaching (albire) rapid sau gradual, faţetări ceramice, redresări-repoziţionări ortodontice, corectări chirurgicale ale liniei gingivale. Utilizarea unor detectoare de nuanţă dentară performante (VITA EASYSHADE) face ca rezultatele să fie uşor previzibile şi pe măsura aşteptărilor.



Fizioterapia prin tratamentul fizical reprezentat de utilizarea factorilor electrici (fizioterapia), mecanici (masajul şi kineoterapia), termoterapia (aplicaţii de proceduri calde şi reci) etc. este deosebit de util într-o serie de boli şi afecţiuni, substituind medicaţia.
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Bioderm Medical Center - Eminescu" (10)

savu ioana pe 12.07.2011 (12:20)

Acum ceva ani am fost operata la aceasta clinica de melanom(am cancer de piele) mi s-a facut biopsie,din neglijenta mea nu am venit sa-mi iau rezultatul.Acum imi trebuie acest rezultat si nu am de unde sa-l mai iau.Aceasta clinica nu are o arhiva ? Ma gindesc ca este o clinica particulara care cere bani pentru orice si totusi nu respecta clientul.In cazul acesta eu cui trebuie sa ma adresez ?

gherghescu petrica pe 28.02.2012 (23:26)

Eu am fost la aceasta clinica,toate lumea de acolo se poarta foarte frumos cu tine...e putin cam scumpa dar sincer se merita.

carmen pe 14.03.2012 (13:14)

receptionera mi-a lasat un gust amar.
cu un tupeu fara limite a chemat un alt biolog decat cel pe care-l cautam (fara sa ma anunte ca nu este persoana de care intrebasem initial) :(
d-na biolog care s-a uitat pe hartia cu care am venit si pe care scria clar: "in atentia d-nei biolog X " a "omis" sa-mi spuna: eu ii tin locul d-nei pe care o cautati..............
dezamagitor :( pt o clinica la care ai unele pretentii!!!
.......din pacate locul nu schimba si caracterul omului!!!!!!
aceasta situatie neplacuta s-a petrecut in locatia de pe str eminescu nr 42

marcu alexandra pe 11.07.2012 (18:43)

Nimic

Eu am ajuns la Bioderma pentru un consult dermatologic. Am 30 de ani si o acnee usoara care se manifesta prin aparitia catorva pustule in jurul barbiei si a fruntii.
Auzisem de dna doctor Chebac si am solicitat o programare la dumneai.
Dupa o scurta intrebare legata de posibile ovare chistice si o ecografie abdominala (i-am spus ca facusem una in urma cu foarte multi ani) mi-a facut niste poze (nu am fost intrebata daca le vreau si nici nu mi s-a pus in vedere costul lor, menirea lor fiind posibilitatea de a urmari "evolutia"problemei mele) si m-a trimis la microbiologie pentru recoltarea unor probe de pe fata pentru 3 examinari: examen bacteriologic, examen demodex (a iesit absent) si examen micologic (in urma lui a reiesit ca as avea o ciuperca pentru care pana la urma nu mi s-a dat niciun tratament).
M-am intors in cabinet unde mi s-au prescris produse Ivatherm din gama pentru pielea cu tendinte acneice si o solutie cu eritromicina.
La a doua vizita m-a trimis din nou la microbiologie pentru a se face a doua testare pentru demodex care de data asta a iesit prezent (mi s-a spus ca prima data fie aveam ceva pe fata-exclus pentru ca biologul ma pusese sa imi indepartez crema cu servetele demachiante, fie nu vazuse bine biologul pentru ca era mai in varsta!). Cat despre ciuperca constata prima data, nu a mai zis nimeni nimic, ma si mir ca nu au gasit de cuviinta sa ma testeze din nou si pentru ea.
Dna Chebac mi-a prescris skinoren (intrebandu-ma daca nu cumva il pusese pe lista de la prima intrevedere!) si un antibiotic.
Acesta este momentul la care am hotarat sa nu mai continuu pe drumul acesta, urma o noua programare, un nou examen facut de biologi care vad mai mult sau mai putin bine si probabil alte prescriptii sustinute de comisioanele pe care dna doctor le obtine de la producatorii de profil.
Am cerut o alta parere, mi s-a spus ca ceea ce facusera cu mine- dermatoscopie (pozele), examene de tot felul- era in cazul meu inutil dar atata timp cat am calcat pragul clinicii si-au facut datoria de a ma scutura bine de bani.
Nu am luat antibioticele (care ar trebui totusi prescrise ca ultima solutie in tratarea unor afectiuni) dar am incercat skinoren-ul recomandat si de al doilea medic si pana acum pot spune ca imi merge foarte bine cu el.
Asadar, informati-va cat mai mult inainte de a ajunge la un medic dintr-o clinica privata, din pacate, in general, interesul lor este unul pur comercial.
Ceea ce mie mi-a ridicat semne de intrebare a fost modul expeditiv cu care am fost tratata, lipsa de comunicare, explicatiile bizare in legatura cu examenele facute si rezultatele lor...

luminita radu pe 11.10.2012 (11:04)

Dr Chebac este cea mai buna dr. dermatolog din tara. Cu mult respect si multumiri d-na doctor.

Ce am citit

Diana B pe 09.05.2013 (09:46)

De 4 ani merg la aceasta clinica pentru dermatoscopie. De fiecare data am cerut programare la Dr. Naumescu Elena. In al 5-lea an am s-a hotarat extirparea a 4 nevi pigmentari, evident am dorit sa-mi faca interventia doctorita mea, doamna Naumescu Elena.
Cand am intrat in cabinet si am vazut o alta persoana fata de cea pe care o stiam eu drept doamna doctor, am spus ...." dar eu doream sa-mi faca interventia doctorita Naumescu!"
si ea imi raspunde: " eu sunt doctorita Naumescu"!
Va dati seama ce situatie jenanta! ...In toti acesti 4 sau 5 ani nici nu mai stiu exact, am fost monitorizata de o asistenta oarecare, eu crezand ca sunt pe mana unei doctorite f bune.
In concluzie: am facut interventia, mi-au ramas niste cicatrice foarte urate am platit o gramada de bani si de atunci eu nu mai calc pe acolo!

MARIA INTORSUREANU pe 29.01.2014 (10:57)

-Tot colectivul din aceasta clinica este exstraordinar,sunt pacienta de cand a luat fiinta acesta Clinica Bioderma,felicitoari ,un an bun in continuare

Dana pe 21.02.2014 (10:29)

sa inteleg ca au avut grija sa le fii cat mai mult timp pacienta:))))

Comenteaza
Mioara Intorsureanu pe 29.01.2014 (11:12)

-Am omis sa-i transmit d-nei doctor Giurcaneanu in mod special felicitari este cea mai buna doctor dermatolog din tara sunt pacienta dansei din anul
2002.Doamnei doctor si doctor fam. Russ sunt f. buni ca medici,oameni,suflet bun impreuna cu colectivul pe care il conduc. cu drag si respect Mioara

Monica pe 06.04.2014 (18:57)

si eu am fost la aceasta clnica si vreau sa spun ca doamnele de acolo s-au purtat foarte frumos...

Maria pe 15.01.2015 (21:09)

Am ajuns la clinica Bioderma pentru un consult legat de o acnee pe care pana acum m am chinuit sa o tratez singura. M-am programat la dr Chebac. Atat dansa, cat si personalul clincii au fost foarte amabili. Asta pentru ca urmau sa ma stoarca bine de tot de bani.
Am intrat in cabinetul doctorei, s a uitat la mine, mi a zs ca nu am probleme mari, desi eu am acnee de 7-8 ani si implicit destule semne urate, apoi m-a expediat de urgenta catre colega de la microbiologie care mi-a recoltat probe de pe ten. Colega, in varsta doar de 80 de ani (nu glumesc, dansa mi-a zis:), isi cauta pansamentele prin pipaire. Evident nu vedea prea bine. Dupa ce m-a dat cu o solutie pe ten a inceput sa ma rascheteze (stiu ca asa se face recoltarea). Si a insistat...mult si bine, pana mi-a dat sangele intr-un loc. Apoi a strambat din nas, mi a zs ca am o ciuperca si m-a expediat inapoi la doamna Chebac. Pt ca era destul de tarziu, iar eu eram ultima clienta pe ziua aceea, mi a scris in graba reteta. Nu a uitat insa sa ma trimita "la poze". Mi a recomandat clasicele pe care le prescrie tuturor pacientilor si o solutie preparata de dansa pe care sa o achizitionez de la farmacia de vis a vis. Nu mi a pus intrebari despre istoric, ce produse folosesc, de cand am probleme, mi a zis ca nu vrea sa o intrerup atunci cand imi prescrie tratamentul, desi eu incercan sa ii pun niste intrebari pertinente despre diagnostic. A avut grija insa sa ma programeze peste nici 7 zile pentru un nou consult, vezi-doamne sa vada cum reactioneaza pielea mea la solutie, daca ma irit etc. Acum, surpriza mare vine cand trebuie sa achit nota de 290 de lei, desi eu eram sigura ca o sa platesc 150 de lei (suma pe care mi-au confirmat o domnisoarele de la call center atunci cand m-am programat). Am intrebat de unde pana unde s-a ajuns la scorul acesta. Am primit o explicatie repezita,cum ca investigatiile sunt separate . Am fost nevoita sa platesc (noroc ca aveam bani).Mentionez ca nu am petrecut la clinica mai mult de 30 de minute, iar trei sferturi din timp l-am petrecut asteptand dupa doamnele de acolo. Am plecat foarte dezamagita, dar am zis totusi sa incerc solutia prescrisa. Dupa ce am asteptat vreo 15 minute la farmacia mentionata, atunci cand am ajuns in dreptul ghiseului, o domnisoara m a informat ca in ziua respectiva terminase tot stocul de solutii prescrise de doamna doctor si ca va trebui sa revin saptamana viitoare. Resemnata, va recomand sa nu faceti aceeasi greseala ca si mine.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Bioderm Medical Center - Eminescu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat