Clinica Cardiologie Cabinet Privat Cardioclinic

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Str. Suvenir nr. 10 , parter, ( zona B-dul Dacia ) Bucuresti
Telefon:
021 211.55.54, 021 211.55.45
Web:
http://www.cardioclinic.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Cardiologie Cabinet Privat Cardioclinic"

Clinica de cardiologie Cardioclinic este primul centru privat de diagnostic si tratament destinat exclusiv afectiunilor cardiovasculare. Clinica de cardiologie Cardioclinic isi propune sa va ofere un serviciu medical prompt si in acelasi timp un act medical de calitate

Inima este motorul organismului uman si de aceea este necesara toata atentia noastra. Ne-am propus sa va oferim un serviciu profesionist de asistenta medicala cardiovasculara in care medici cu experienta sa va explice ce afectiuni aveti, de ce le aveti, si ce trebuie sa faceti pentru a le vindeca .

Pentru a reusi, am cooptata in echipa noastra medici primari si specialisti cardiologi precum si cadre universitare cu o bogata experienta practica si clinica.

Toti medicii nostrii sint oameni pasionati si dedicati cardiologiei multi dintre ei fiind implicati in programe de cercetare in spitalele in care activeaza. Pentru a putea pune la dispozitia Dvs un serviciu profesionist am cooptat pentru fiecare investigatie – in special ecocardiografii si ecografii vasculare, medici foarte experimentati, care fac zilnic aceste investigatii, unii dintre ei fiind acreditati de Societatea Europeana de ecocardiografie .

Si pentru a intelege mai bine starea Dvs de sanatate si tratamentul pe care il veti urma, Medicii Cardio Clinic va vor explica cu rabdare cauzele afectiunilor Dvs, scopul tratamentului prescris precum si alte recomandari potrivite afectiunilor Dvs.
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Cardiologie Cabinet Privat Cardioclinic" (1)

cristiana pe 26.01.2011 (18:41)

Ceea ce cautam este competenta medicilor.Aici am gasit.Excelent

Uneori medicii nu pot ajunge la consultatii si sunt persoane in varsta care trebuie sa revina

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Cardiologie Cabinet Privat Cardioclinic"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat