Clinica kinetomedica - Dristor

0.0
0 voturi / 7 pareri
Adresa:
STR. DRISTORULUI, NR.81-88, SECT.3 Bucuresti
Telefon:
031 429.50.58, 031 421.70.66, 0766 73.54.04, 0722 55.51.12
Web:
http://www.kinetomedica.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Clinica kinetomedica - Dristor"

Cabinetul Medical Kinetomedica doreste sa fie primul care abordeaza intr-o maniera diferita fiecare dintre serviciile oferite.

Astfel, daca vorbim despre Masaj fie ca este vorba de masaj de relaxare sau masaj terapeutic, dorim sa introducem prin acesta atat o stare de bine "fizic" dar si "psihic", in asa fel incat, in timpul sedintei de masaj, pacientul sa uite de eventualele probleme pe care le are (pentru acesta se va crea o atmosfera speciala, conceputa cu responsabilitate si profesionalism).

Daca ne referim la sedintele de Kinetoterapie desfasurate in cabinet de kinetoterapie (recuperare) Kinetomedica, precizam ca abordarea va fi de asemenea, deosebita, deoarece se vor utiliza programe terapeutice concepute special pentru fiecare pacient in parte, in functie de evolutia si caracterul afectiunii sale.

Se va lucra deci gradual si individualizat si nu sub forma unui grup in care pacientii fac "exercitii de gimnastica". Dorim sa specificam faptul ca, dupa parerea noastra , kinetoterapia nu este o "gimnastica" compusa din exercitii pe care pacientii le pot efectua si acasa fara supraveghere medicala (cu anumite exceptii), ci un tratament bazat pe tehnici studiate in literatura de specialitate ce au la baza miscarea (de exemplu: tehnicile Kabat sau Bobath, Programul Williams pentru hernie de disc etc ).
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica kinetomedica - Dristor" (7)

Maria pe 10.04.2014 (20:37)

Merg la masaj anticel de vreo 3 luni si sunt super multumita. Eu am cateva kilograme in plus si pana acum nu credeam ca este posibil sa ai o piele ca cea a vedetelor ...dar asta vara am fost de invidiat chiar si cu kilogramele mele in plus. In plus, cu mine vine si o prietena de la servici care nu face sport absolut deloc pt ca nu are voie (eu fak kineto pentru slabit) si in vreo luna cred ca a dat jos 3 kg numai cu sedinte de masaj anticelulitic si cateva sedinte de electrostimulare.
Fetele de acolo sunt educate si isi fac bine treaba. Nu pot sa recomand pe cineva anume ca am nimerit la vreo 3 si toate lucreaza bine (fara vanatai).

Maria

Emy pe 25.09.2014 (16:23)

Am fost operata de scolioza dorso lombara in 2003 la Spitalul Militari. Atunci aveam 25 de ani si inca nu eram casatorita.Operatia a fost grea (a fost singura mea sansa) recuperarea lunga ,dar azi am 3 copiii nascuti prin cezariana (toti trei).Vreau sa spun ca am dureri mai ales primavara si toamna i-au antiinflamatorii dar fac masaj pentru spate si gimnastica la cabinet. Ma simt f.f. bine. Fetelor va pup si va multumesc

Nicolae Costache pe 25.07.2016 (16:07)

Competenta, bun simt si caldura sufleteasca!

Nicolae Costache pe 25.07.2016 (16:07)

Competenta, bun simt si caldura sufleteasca!

Nicolae Costache pe 25.07.2016 (16:08)

Competenta, bun simt si caldura sufleteasca!

Michele O'brian pe 17.10.2016 (02:08)

Thank you girls for massage therapy.
Anna is the best girl

Nikoletta pe 10.11.2016 (20:35)

Va pup dulce fetelor...........
V-am promis ca scriu pe forum despre voi
"You're the best. I love you very much"

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica kinetomedica - Dristor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat