Clinica Kinetomedica - Militari

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
BD. IULIU MANIU, NR.169, SECT.6 Bucuresti
Telefon:
031 429.50.58, 031 421.70.66, 0766 73.54.04, 0722 55.51.12
Web:
http://www.kinetomedica.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Kinetomedica - Militari"

Cabinetul Medical Kinetomedica doreste sa fie primul care abordeaza intr-o maniera diferita fiecare dintre serviciile oferite.

Astfel, daca vorbim despre Masaj fie ca este vorba de masaj de relaxare sau masaj terapeutic, dorim sa introducem prin acesta atat o stare de bine "fizic" dar si "psihic", in asa fel incat, in timpul sedintei de masaj, pacientul sa uite de eventualele probleme pe care le are (pentru acesta se va crea o atmosfera speciala, conceputa cu responsabilitate si profesionalism).

Daca ne referim la sedintele de Kinetoterapie desfasurate in cabinet de kinetoterapie (recuperare) Kinetomedica, precizam ca abordarea va fi de asemenea, deosebita, deoarece se vor utiliza programe terapeutice concepute special pentru fiecare pacient in parte, in functie de evolutia si caracterul afectiunii sale.

Se va lucra deci gradual si individualizat si nu sub forma unui grup in care pacientii fac "exercitii de gimnastica". Dorim sa specificam faptul ca, dupa parerea noastra , kinetoterapia nu este o "gimnastica" compusa din exercitii pe care pacientii le pot efectua si acasa fara supraveghere medicala (cu anumite exceptii), ci un tratament bazat pe tehnici studiate in literatura de specialitate ce au la baza miscarea (de exemplu: tehnicile Kabat sau Bobath, Programul Williams pentru hernie de disc etc ).
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Kinetomedica - Militari" (3)

Diana M pe 03.07.2013 (16:58)

Masajul este Ok. O recomand pe Loredana.

Denisa 79 pe 08.07.2013 (12:22)

Raport calitate pret nota 9, in plus chiar ma simt bine de cand merg la ei. Am scolioza dextroconvexa - in special fac sedinte de kinetoterapie si uneori masaj. Da, Loredana face bine masajul dar si Lavinia
Recomand cu drag

Eleonora pe 14.06.2016 (20:53)

Vlad, baietelul nostru a fost diagnosticat la nastere cu varus equin bilateral, forma destul de grava. La iesirea din maternitate am mers la Grigore Alexandrescu (dl. dr. Dumitrescu) unde i-au fost puse piciorusele in gips. La varsta de 4 luni a fost facuta operatia pentru alungirea tendonului. Apoi a stat cateva saptamani in gips. Dupa gipsul postoperator am inceput kinetoterapia si masajul la picioruse ( la fetele de la Kinetomedica din bd. Iuliu Maniu). Mergem de trei ori pe saptamana la masaj si gimnastica si poarta si orteze de picior speciale pentru el. Medicii au spus ca este remediabil 100%, dar tratamentul este de durata.

Vlad va adora si va multumesc mult - Cristina si Aurelia

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Kinetomedica - Militari"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat