Clinica Stomatologica Dent Estet 4 Kids & 4 Teens 2

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Av. Mircea Zorileanu nr. 62 B Bucuresti
Telefon:
021 224.17.14, 0745 60.20.25
Web:
http://www.dentestetforkids.com
Email:
office@dentestetforkids.com
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Stomatologica Dent Estet 4 Kids & 4 Teens 2"

Inaugurată în decembrie 2008, Dent Estet 4 Kids este singura clinică din România şi Europa de Est dedicată în exclusivitate copiilor şi adolescenţilor.
La Dent Estet 4 Kids copiii vin fără teamă de medic!


Echipă specializată
Dent Estet 4 Kids este singura clinică ce reuneşte medici de stomatologie pediatrică, psihologi si anestezişti specializaţi în tehnici de relaxare medie şi profundă.
Personalul nostru este permanent instruit de către traineri în comunicare şi psihologi pentru a relaţiona cât mai bine cu copilul şi a răspunde optim nevoilor şi dorinţelor acestuia.
Dent Estet 4 Kids pune la dispoziţia părinţilor şi copiilor un cabinet de consiliere psihologică dedicat.


Aparatură şi tehnici avansate
Clinica Dent Estet 4 Kids& 4 Teen 2 dispune de 4 cabinete stomatologice personalizate pe grupe de vârstă şi dotate cu tehnologie de ultimă generaţie: radiologie computerizată cu nivel scăzut de radiaţii, tehnologie specifică pentru copii, ce permit efectuarea unor tehnici minim invazive de diagnostic şi tratament.
La Dent Estet 4 Kids & 4 Teens 2 investim permanent în echipamente precum şi în perfecţionarea medicilor noştri în cele mai avansate tehnici de anestezie şi realizare a lucrărilor de medicină dentară.
La Dent Estet 4 Kids & 4 Teens 2 copiii nu simt durerea. Folosim cele mai avansate tehnici de anestezie, cum ar fi inhalo-sedarea - Funny Gas, tehnica revolutionara folosita cu mare succes in America, ce presupune inhalarea de protoxid de azot.


Spaţiu de joacă
Amenajarea spaţiului clinicii, mobilierul şi tot ceea ce ţine de ambient sunt inspirate din temele copilăriei, astfel încât cei mici să se simtă în lumea eroilor preferaţi.
Clinica noastră pune la dispoziţia copiilor un spaţiu de joacă de 70 mp, plin cu jucării şi cărţi.


Happy Visit
Pentru ca cei mici să vină fără teamă la medic, am implementat conceptul de Happy Visit.
Happy Visit este „pre-vizita” sau „şedinţa de acomodare”. La Happy Visit, copiii se joacă cu scaunul stomatologic, învaţă tehnicile de periaj corect, află cum cresc şi ce se întâmplă cu dinţii lor.
Şedinţele Happy Visit sunt gratuite.

Teens
Credem în sprijinirea si încurajarea tinerilor de mâine. Oferim servicii dedicate adolescenţilor, (tratamente de albire, aparate dentare, consiliere pentru sănătate dentară) pentru ca ei să crească frumosi şi puternici.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Clinica Stomatologica Dent Estet 4 Kids & 4 Teens 2"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat