Clinica Stomatologica Dent Estet - Aviatorilor

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
B-dul Aviatorilor nr. 15 Bucuresti
Telefon:
021 222.11.08, 0744 60.20.20
Web:
http://www.dentestet.com/...
Email:
office@dentestet.com
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Stomatologica Dent Estet - Aviatorilor"

Schimba lumea cu un zambet!

15 ani de excelenta în servicii stomatologice si 7 clinici stomatologice premium, dintre care 3 dedicate exclusiv micilor pacienti - Dent Estet 4 Kids, in Bucuresti si Timisoara, o clinica dedicata exclusiv stomatologiei pentru adolescenti si 2 clinici pentru adulti. Clinicile DENT ESTET au fost infiintate din dorinta de a raspunde tuturor nevoilor clientilor nostri printr-un set complet de solutii stomatologice, recunoscute la nivel international. Contribuim la succesul profesional si personal al clientilor nostri prin servicii stomatologice corespunzatoare celor mai înalte asteptari, cu dedicatie si profesionalism.

Suntem adeptii principiului “preventie si minima interventie”, respectiv tratarea cauzalitatii si nu doar a simptomatologiei afectiunii carioase. De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor de sanatate dentara ale clientilor nostri prin solutii complete de profilaxie si preventie stomatologica, astfel încât sa fim cu un pas înaintea oricaror afectiuni ce ar putea aparea. Aplicam metode moderne si performante de tratament personalizat, pentru afectiuni minore pâna la complicatii grave, utilizând echipamente si tehnici recunoscute la nivel international. De asemenea, folosim in clinicile noastre materiale ecologice, minim-invazive, respectiv materiale bio-active ce asigura o protectie dentara pe termen lung. Garantam expertiza echipei noastre în domenii ultra-specializate.

Avem o echipa profesionista formata din 150 de medici si specialisti, echipa inclusa permanent în programe de instruire si specializare tehnica si comunicationala. Investim permanent în echipamente si tehnologii de ultima generatie si suntem mereu la curent cu ultimele descoperiri în domeniu. În fiecare an, alocam un buget consistent achizitiilor de echipamente medicale, utilizate si în alte clinici de elita din Uniunea Europeana si SUA. Întreaga noastra activitate este supusa unor proceduri riguroase de mentinere si îmbunatatire a calitatii serviciilor oferite.

Calitatea portofoliului nostru de servicii a fost recunoscuta la nivel international prin certificatul ISO 9001:2000, de catre The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Stomatologica Dent Estet - Aviatorilor" (1)

Toma Manuela pe 18.12.2018 (15:24)

Aviatorilor nr.15
1. inca de la faza de programare ar fi trebuit sa mi dau seama de neprofesionalismul lor,nu poti pune la receptie pe cineva care nu are habar la ce medic sa te programeze.Ajungi din alt oras si constati ca medicul la care te au repartizat nu este cel care iti poate rezolva problema si trebuie sa faca medicul la care ai nimerit aiurea programarea la unul din colegii care sunt specializati pe problema respectiva.
Asa ca revii in alta zi si o iei de la capat.
D.na doctor Iana Dila,la care am venit cu fata mea pentru o succesiune de probleme(aparat dentar,operatie...)a vorbit numai in termeni tehnici,a lasat intrebarile fara raspuns si am plecat mai nelamurite decat la venire.
la urmatoarea intrevedere fiica mea a venit singura si a plecat aproape plangand de modul brutal de examinare si vorbele dure.
In plus,ne a pus sa facem 3 radiografii dentare sa vedem daca dintii fetei mele mai suporta inca un aparat dentar si la intrebarile fiicei mele asupra acestui aspect bineinteles ca nu a primit nici un raspuns,asa incat fiica mea a cerut radiografiile sa putem merge in alta parte sa cerem o alta parere. Raspunsul a fost ca nu le detin fizic,ci le vor trimite pe mail...vedem când.
deci raportul calitate pret la aceasta clinica nu poate fi realizat..
Despre ce vorbim.....

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Stomatologica Dent Estet - Aviatorilor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat