Clinica Stomatologica Dentex-Flex - Stirbei Voda

0.0
0 voturi / 4 pareri
Adresa:
Str.Stirbei Voda 4, Et.8, Ap.34 Bucuresti
Telefon:
021 312.27.58
Web:
http://www.dentex-flex.ro
Email:
dentex@xnet.ro
Modifica date de contact

Program "Clinica Stomatologica Dentex-Flex - Stirbei Voda"

Luni - Vineri : 08.00 - 20.00
Sambata : 08.00 - 14.00 Modifica programul

Descriere "Clinica Stomatologica Dentex-Flex - Stirbei Voda"

Clinica Stomatologica Dentex-Flex a fost fondata in anul 1991 si este cea mai veche clinica privata dentara ( cu primele coroane ceramica fabricate in Romania).
Toate aparatele si materialele sunt importate din Germania,USA, Japonia, iar metodele de tratament sunt cele aplicate din Germania.
Modifica descrierea

Pareri despre "Clinica Stomatologica Dentex-Flex - Stirbei Voda" (4)

Mariana Dumitrescu pe 04.07.2010 (15:02)

Buna ziua
Cu ajutorul dvs.doresc sa intru in posesia fisei medicale a copilului meu Dumitrescu Carmen, nascuta in Bucuresti anul 1970, luna septembrie.Solicit acest lucru deoarece doresc aceasta copie a fisei medicale unde sunt trecute toate vaccinurile pe care le-a facut copilul de la nastere.Probabil, aceasta fisa medicala se afla in arhiva policlinicii.In situatia in care ma puteti ajuta va rog sa-mi raspundei la adresa de e-mail de mai sus.Eventual, indrumati-ma unde as putea scrie pentru a intra in posesia acestor date.Mentionez, ca sunt salariata in TVR.Va mai dau adresa de e-mai de la serv.progfilm@tvr.ro.Multumesc pentru intelegere.

ana pe 16.06.2012 (17:45)

asistentele sunt foarte dragute

dr mihaela nasaudean trebuie sa invete sa se comporte civilizat cu asistentele si cu unii pacienti.prea va laudati ca sunteti cei mai tari.cabinetul de la lizeanu arata deprorabil.aratati poze doar cu cabinetele din centru.

Ana pe 13.09.2012 (23:10)

am fost cu sotul meu la cabinetul de pe stirbei voda la dna nasaudean si pot spune ca nu a respectat procedura medicala. aproape toate instrumentele folosite au fost nesterile iar cand am adus la cunostinta faptul ca asistenta nu a fost atenta si a pus mana pe ele, inclusiv pe cele care erau introduse in gingie, atat dna nasaudean cat si asistenta m-au ignorat. nu recomand acest dentist si acest cabinet nimanui

florian pe 13.08.2013 (05:00)

nu puteti beneficia de Service premium la pret de basic

Pacient pe 24.07.2015 (18:16)

Am căutat păreri despre acest cabinet și medic și nu prea am găsit. În replică la ceea ce s-a spus mai sus, experiența mea a fost următoarea. Am văzut clar cum după mine, asistenta a curățat scaunul cu o cârpă și soluție. În alt caz am văzut cum a curățat turbina cu o soluție. Medicul a scos o seringă pentru anestezie dintr-o pungă sigilată. La un moment dat, i-a scăpat pe jos o coroniță mică provizorie din plastic pe care o șlefuia în mână. S-a aplecat, a luat-o, a curățat-o la chiuvetă (și nu știu dacă a făcut și altceva, probabil că da). Dar și-a schimbat și mănușile după aceea. Am văzut clar cum și le-a rulat, scoțându-le iar apoi a scos o altă pereche din cutie.

Comenteaza
florian pe 13.08.2013 (05:04)

ei au descoperit in ro prima coroana metalo-ceramica in 1990,acum au lab
in Berlin si hong kong

ca au fost tratati prost in ro

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Clinica Stomatologica Dentex-Flex - Stirbei Voda"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat