Club La Scanteia

4.3
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Bulevardul Ferdinand nr.73 Bucuresti
Telefon:
021 252.70.53
Web:
http://lascinteia.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Club La Scanteia"

"La Scînteia" un restaurant nou deschis in capitala va asteapta cu muzica rock, mancare buna, preturi mici, si mult alcool. Este o metafora... o casa frumoasa, interbelica, "burgheza" care povesteste prin decor de perioada comunista prin care am trecut cu totii mai mult sau mai putin. Indiferent de regimurile politice in care oamenii au trait, cultura, manifestata sub diverse forme a fost oaza de libertate invidividuala si de masa.

Tocmai spuneam ca acest club este o metafora și iata de aceea, in mansarda exista " zona libera de comunism" unde se organizeaza lansari de carte, expozitii, cenacluri literare si diverse alte manifestari culturale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Club La Scanteia" (3)

oldwitch pe 15.04.2010 (13:28)

Aici sa mergeti musai!
Va veti aminti de anii dinainte de '89, dar veti privi inapoi fara manie, caci va asteapta mancare strasnica, niste ceapa sparta cu pumnul pe ziar, o slana cu boia - sa mearga bine tuica, un parizer nostalgic, creveti expandati - din aceia de mancam mai mereu in anii '80, in lipsa de altceva... dar si ciorbite, mamaligute, tochituri si un platou exceptional, denumit sugestiv: 'Casa Poporului'.
Gazdele au bun-gust si umor, preturile sunt in regula, iar bauturile sunt variate.
Hai la lupta cea mare!

modificat de oldwitch pe 18.05.2010 (23:16)

oldwitch pe 04.01.2011 (17:08)

Am petrecut aici un Revelion fain, cu muzica oldies but goldies si bere neagra buna tare! Ne-am distrat studenteste, in amintirea vremurilor trecute! Bufetul a fost fara pretentii, dar cinstit si consistent, ca acelea de la Revelioanele anilor '90, organizate in apartamentele unor prieteni. Am intrat in 2011 cu 'scanteia' bucuriilor simple si a muzicii bune. Un zece plus pentru punch!

oldwitch pe 30.03.2011 (23:10)

Super-petrecere a iesit la ziua mea!
Cu dans si muzici de tot felul, ca-n studentie! Preturi asemenea, multe feluri de bere, dintre care trebuie sa felicit infratirea cu Stejar-ul!

Aglomeratie, ca in Vama in week-end-urile de august...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Club La Scanteia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat