Club Sportiv Aqua Team

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Maior Coravu nr. 34-46 Bucuresti
Telefon:
0741 90.38.88, 0723 38.77.42
Web:
http://www.cursuri-inot.ro/
Email:
cs_aquateam@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Club Sportiv Aqua Team"

Club Sportiv Aqua Team Bucuresti – este un club tanar, nascut din dorinta de a raspunde nevoii de miscare si sport a copiilor nostri.

inot la AquaTeam

Ne propunem sa fim legatura dintre copii si sport, sa-i introducem in minunata lume a inotului, impreuna sa descoperim tainele si bucuriile pe care acesta le ofera.

Echipa Aqua Team este formata din instructori si antrenori tineri cu vocatie in lucrul cu copiii, care pe parcursul orelor de initiere inot vor urmari pentru invatarea si perfectionarea inotului in conditii bune: adaptarea in mediul acvatic, dezvoltarea coordonarii miscarilor, dezvoltarea echilibrului atat fizic cat si psihic, integrarea in grup si socializarea.
Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa descoperim cat mai multi copii talentati pe care sa-i integram in echipa noastra, impreuna sa participam la campionate nationale si internationale.
Recomandarea noastra

Inotul este singurul sport recomandat de catre specialisti pentru copiii pana-n 10 ani pentru ca muschii si articulatiile se pun in miscare fara a fi nevoite sa suporte vreo greutate, reducandu-se tensiunea care exista la nivelul acestora, astfel nu este afectata cresterea si dezvoltarea copilului.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Club Sportiv Aqua Team"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat