Club Sporty

3.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Calea Vitan Nr.23 D Bucuresti
Telefon:
3274 12.03.27, 1340 73.23.00
Web:
http://www.sportyclub.ro/...
Email:
office@sportyclub.ro
Modifica date de contact

Program "Club Sporty"

L - V: 07:00 - 23:00
S - D: 09:00 - 21:00 Modifica programul

Descriere "Club Sporty"

Sporty Club este situat in imediata apropiere de Mall Vitan, pe Calea Vitan nr 23 D in cadrul Vitan Center (modern centru comercial si de entertainment aflat in dezvoltare).

Clubul  are in componenta o moderna sala de fitness, zone destinate intretinerii corporale ( electrostimulare, impachetari in argila sau ciocolata sub tunelul cu raze infrarosii ), masaj ( de relaxare, tonifiant, terapeutic, reflexogen ) si sauna cu cromoterapie. La nivelul superior al cladirii se afla barul clubului cu o spatioasa terasa .
Sporty Club se adreseaza celor pasionati de sport, de intretinerea fizica, in special promoveaza beneficiile aduse de serviciile sale din zola fitness&wellness: vitalitate, conditie fizica impecabila, putere de concentrare in activitatile de zi cu zi, si nu in ultimul rand relaxare si echilibru interior. Terasa clubului vizeaza, in principal, un public iubitor de sport, iar conceptul care a stat la fundamentul Sporty Club doreste crearea unui spatiu destinat relaxarii, din programul zilnic nelipsind vizionarea de evenimente sportive de actualitate, diverse activari pe terasa clubului ( promotii & concursuri cu premii, etc).
Categorii: Masaj, Sali fitness
Modifica descrierea

Pareri despre "Club Sporty" (1)

alexadanamadalina pe 09.03.2010 (13:59)

mi se pare o sala de fitness foarte buna , cu aparatura de calitate , numai ca nu imi place ca orice trecator sau sofer vede toata sala dinafara , neavand nici un pic de intimitate

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Club Sporty"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat