Cofetaria Ana

4.9
10 voturi / 14 pareri
Adresa:
Strada Aviator Radu Beller nr. 6 Sector 1, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
021 230.04.36, 0735 55.49.86
Web:
http://www.anaco.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Cofetaria Ana"

Cofetaria Ana a fost infiintata la 25 noiembrie 1990 de catre Cristiana si George Copos impreuna cu renumitii maestri in arta cofetariei Ionescu Gheorghe, Varlan Iana, Vladescu Gheorghe si Ieremia Ion care au reusit sa ne transmita intreaga lor experienta capatata la cofetariile Nestor si Capsa.
Obiectul activitatii este productia de prajituri, torturi, fursecuri, inghetata si bomboane realizate din materii prime 100% naturale, executate manual in laboratorul propriu.
Personalul nostru este pregatit in mod constant in traininguri organizate de cofetarie iar prin creativitatea fiecaruia reusim sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostrii.

In cei 18 ani de activitate am reusit sa ne aducem clientii la rangul de parteneri oferindu-le acestora servicii personalizate, motiv pentru care colaboram cu foarte multe societati de publicitate, organizatoare de evenimente, hoteluri si restaurante.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile cofetariei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.
Categorie: Cofetarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Cofetaria Ana" (14)

rcc pe 18.01.2010 (10:30)

La aceasta cofetarie de pe Nerva Traian imi place sa imi dau intalnire cand am ceva de dicutat cu diverse persoane. E adevarat ca sunt multe cofetarii Ana in Bucuresti, dar aici, in afara de produsele de cofetarie si patiserie exceptionale, gasesti si o atmosfera intima. Poti sta la una din masute, la o cafea si un croissant sau o placinta, si discuta in liniste . Prajituri delicioase.

pupisori pe 02.04.2010 (12:29)

Vai, e cineva care sa nu cunoasca dej celebrele cofetarii "Ana" ?! In zonele centrale gasesti la tot pasul cate o astfel de cofetarie desi n-am stat niciodata sa numar exact cate cofetarii are in Bucuresti nea Copos :P
Pe vremea cand faceam practica in Colentina coboram mereu din tramvai cu prietenele mele ca sa ne luam cate ceva dulce pentru lungile si desele noastre pauze pe care le luam. Am incercat numai produse de patiserie insa, deoarece eram mereu pe fuga si nu puteam ramane sa servim acolo prajituri, dar si pentru ca le puteam consuma cu mana, fara sa avem nevoie de lingurite.
Oricum am amintiri frumoase legate de aceasta cofetarie si de vremea cand eram studenta!

IUBI7A2006 pe 02.04.2010 (15:13)

Imi place mult aceasta cofetarie si bineinteles prajiturile delicioase de aici.Am aceasta cofetarie si in zona mea si asta este si un alt avantaj. Nu degeaba rezista de atatia ani cofetaria cu acest nume.

lluminita pe 03.04.2010 (07:55)

cele mai bune dulciuri,sunt la cofetaria ana!!! de cand a fost infiintata, am mai incercat si alte cofetarii dar, cofetaria ana, ramane lider pe piata!!!

tmarcela2009 pe 04.04.2010 (22:01)

Una din cele mai vechi cofetarii si care mi-a marcat tineretea! Adorata cofetarie " Ana " a stiut intotdeauna sa ma surprinda placut cu multitudinea de prajituri, fursecuri, produse de patiserie si torturi. Ramane in inima mea o cofetarie la care merg si mananc intotdeauna cu placere si la care apelez intotdeauna cu incredere. Mai mult decat un lider, cofetaria " Ana " este " prietena mea "

verapmi pe 05.04.2010 (09:43)

Cofetariile Ana ofera produse de calitate, cele mai multe dupa retete traditionale, pe care le recomand cu incredere

claudya1986 pe 06.04.2010 (12:39)

Aici la cofetaria Ana, imi place sa vin cu prietenele. Chiar si pentru ziua mea de nastere am comandat un tort foarte fin ornat si... gustul ... , chiar si acum imi aduc aminte de el.

angelicutz pe 06.04.2010 (16:39)

Sefului meu ii plac foarte mult miniamandinele de la ei,(si noua bineanteles dar nu ne da mana sa luam des)si ne trimite mereu aproape zilnic sa cumparam ;mancam si noi cu el caci cumparam mai multe.Sunt cele mai bune!!!

ioana_ge pe 07.04.2010 (10:31)

Ador cofetaria "Ana" ; gusturile prajiturilor si torturilor sunt rafinate, diversificate si aduc aminte de prajiturile delicioase facute in casa (nu pare nimic sintetic); bravo lor pentru calitate si pentru originalitatea produselor (preferatul meu este cozonacul insiropat de la ei).

yoana_yd pe 07.04.2010 (18:01)

Rasfatul de care au parte papilele gustative este divin.
Sunt o mare fana a acestei cofetarii.
Preturile sunt acceptabile iar servirea este impecabila.
Merg cel mai adesea la cea din zona Piata Dorobanti,Str. Aviator Radu Beller.
Nu stiu daca exista cineva care sa nu fi auzit de acest brand faimos.
Recomand cu incredere evelor sa calce pragul acestei cofetarii.
Delicatetea si gustul special al prajiturilor le vor face sa revina intotdeauna.

modificat de yoana_yd pe 07.04.2010 (18:04)

Cladia pe 23.09.2011 (16:36)

Cunosc cofetaria Ana de prin 1990 cand mama mea ma ducea acolo, nu s-aa schimbat cu nimic are acelasi iz de vreme trecuta insa nu am regretat ca am dat 200-300 ron pe un tort onomastic. a fost senzational. este intr-adevar o cofetarie la care ma duc fara sa stau pe ganduri. Tortul de nunta il voi face tot acolo am vazut unul in luna iulie cand am fost sa ridic comanda si arata senzational. Era simplu, finut, de culoare crem si foarte frumos decorat cu niste perle. de obicei am comandat la ei totul mascarpone cu fructe, racoros, foarte frumos aranjat, si impachetat impecabil in asa fel incat am ajuns cu el acasa in stare perfecta. Mi-a placut foarte mult ca dupa prima comanda nu a mai trebuit sa mai fac un drum pana acolo doar ca sa platesc un avans. pentru ca intr-o luna am avut 3 torturi m-au retinut mai ales pt ca le-am explicat ca vin dinspre giurgiu si doar telefonam pentru comanda iar in ziua in care mergeam sa il ridic tortul ma astepta frumos in frigider.

DIMA ALEXANDRA pe 16.03.2014 (00:28)

am comandat un tort pentru 30 copii pentru aniversarea nepotelei mele
Comanda a fost un Tort de vanilie ornat cu martzipan alb si printese.ornatul a fost ingrozitor ,cred ca un copil de 5 ani se descurca mai bine.
Compozitia a fost jalnica cu visine aproape stricate,un tort minuscul care abia a ajuns la 14 copii,Am platit peste 400 Ron pentru "o mizerie de tort".Sfatuiesc pe toti cei ce doresc sa comande Tort de ziua copilului la Cofetariile Ana sa fie foarte atenti ca pot sa se trezeasca cand nu mai au ce face cu un fiasco de tort.asa am patit eu-si desi au vrut sa solutioneze problema oferindu-mi un tort cadou nu a compensat tristetea familie cand au vazut "Batai de joc "a celor de la Cofetatria Ana care au executat acest tort aniversar.
Mi-a fost rusine sa spun ca este de la Cofetaria Ana.Promit ca voi anunta toti prietenii de ceea ce am patit pentru ca ei sa fie atenti daca vor hotara sa comande ceva la Ana

Sofia pe 05.02.2015 (00:03)

Cofetaria ANA este numarul 1 in Bucuresti pentru mine! Au niste prajituri si niste torturi foarte gustoase, datorita faptului ca au laborator propriu. Frisca este intotdeauna proaspata si naturala ... Mereu achizitionez produse de la ei si niciodata nu m-au dezamagit!!! V-o recomand cu toata caldura ! :)

Andrei pe 05.02.2015 (00:31)

Una dintre cele mai vechi cofetarii din Bucuresti, produsele sunt naturale si pretul este unul corect, chiar daca este peste media preturilor din Bucuresti. Recomand.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cofetaria Ana"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat